De zomer musthaves van 2023

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het wordt steeds lekkerder weer, de zon komt eindelijk weer tevoorschijn en dat betekent dat we onze tuin en ons huis gaan klaarmaken voor de zomer! Er zijn een aantal items die hierbij niet mogen ontbreken en in deze blog lees je welke producten dat zijn. Let’s start

 

#1. Opruimen

Niet het leukste klusje… maar voordat de zomer begint is het heel belangrijk om een goede schoonmaak te houden. Ruim alles op wat in de weg staat en breng eventueel items die je niet meer gebruikt naar de kringloop. Op die manier kun je anderen blij maken met producten die nog goed te gebruiken zijn. Tip: Het opruimen duurt vaak langer dan je denkt, dus trek er zeker een aantal uur voor uit. Neem niet alleen je interieur, maar ook je tuin mee. 

 

#2. Een nieuw vloerkleed

Ruim je oude vloerkleed op en ruil deze in voor een nieuwe! Het is namelijk tijd om je woonkamer een zomerse vibe te geven dit jaar. Door het toevoegen van een nieuw vloerkleed krijgt je interieur binnen no-time een nieuwe uitstraling en dat is precies wat je wil creëren. Musthaves qua vloerkleden zijn deze zomer vloerkleden met veel natuurlijke tinten. Denk hierbij aan beige, zand en goudbruin, maar ook terracotta. Niet alleen in de woonkamer, maar ook op je terras kan een vloerkleed perfect. Neem eens een kijkje bij OTTO voor de mooiste vloerkleden. 

#3. Sierkussens

Accessoires maken je interieur helemaal af. Wanneer je zelf liever van een basic interieur bent, maar je stiekem wel van kleur houdt, dan is het ideaal om een aantal kleurrijke accessoires toe te voegen. Deze kun je namelijk gemakkelijker vervangen dan een kleurrijke bank of vloerkleed bijvoorbeeld. Door mooie sierkussens toe te voegen maak je de ruimte direct gezellig. Niet alleen in huis, maar ook op de loungebank in de tuin is het een aanrader. Durf jij voor kleur en een printje te gaan? 

#4. Een kledingkast

Vind jij het ook zo’n werk om elk seizoen je kleding op te bergen en weer de zomerkleding tevoorschijn te halen en de winterkleding op te bergen? Daarom is het tijd voor een nieuwe, grote kledingkast. Een nieuwe kledingkast kan namelijk zorgen voor meer ruimte voor je kleding, een opgeruimde kamer en meer rust in je hoofd. Doordat je alles kunt opbergen, ligt er minder kleding door de kamer heen en dat is ideaal. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige kleur kast die past bij de rest van jouw interieur. 

#5. Loungemeubelen

Wanneer je tuin helemaal is opgeruimd is het tijd om de essentiële items in je tuin te halen. Denk hierbij aan een heerlijke loungeset bijvoorbeeld. Hier kun je lekker op zitten en genieten van de zon met een drankje in je hand. Deze prachtige tuinset van OTTO is echt een favoriet. Je kunt er namelijk met veel mensen op zitten, waardoor er altijd genoeg plek is voor vrienden en familie. 

Met een opgeruimd huis en een tuin, nieuw vloerkleed, sierkussens op je nieuwe loungeset en een prachtige kledingkast, ben jij helemaal klaar voor de zomer van 2023. Veel plezier. 

 

Written By
More from Furnlovers

Verfraai je interieur met Ledstrips

Ledstrips zijn tegenwoordig populairder dan ooit tevoren en worden steeds vaker gebruikt...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *