Gemakkelijk schoonmaken met Skrub

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ik hou ervan als ons huis lekker is opgeruimd! Soms misschien een beetje te en is het eigenlijk beter als ik even wat minder zou schoonmaken en opruimen… 😉 En, daardoor ben ik altijd op zoek naar nieuwe manieren om het schoonmaken wat makkelijker te maken. Zo kwam ik ook in aanraking met Skrub en ik vertel jullie hier graag wat meer over! 

Skrub 

Skrub is een jong bedrijf dat ontzettend hard is gegroeid! Iets waar ik alleen maar bewondering voor kan hebben. Skrub heeft een elektrische borstel ontwikkeld waarmee je gemakkelijk en snel kunt schoonmaken. En, het is geschikt voor verschillende ondergronden: de badkamer, keuken, tegels, spiegels en ga zo maar door. Dankzij de meegeleverde steel hoef je niet meer onnodig te bukken en krijg je alles gemakkelijk schoon. 

Als je de elektrische borstel bestelt krijg je daarbij acht opzetstukken, een oplaadkabel en een steel. De verschillende opzetstukken kun je gebruiken voor verschillende ondergronden. En, ideaal: na je bestelling krijg je per mail de handleiding en kun je gelijk beginnen met schoonmaken! 

Schoonmaakdoeken: let the magic happen! 

In hun webshop vind je daarnaast ook een handige, magische doek wat dé oplossing is voor kalk in je badkamer. Streepvrij en gemakkelijk drogen! Daarnaast hebben ze hun ‘masterdoeken’, waarmee je gemakkelijk kunt schoonmaken zonder schoonmaakmiddel te gebruiken. Ideaal, toch?!

Schoonmaakpasta

Bij Skrub bestel je ook hun schoonmaakpasta, die je kunt gebruiken voor vrijwel alle oppervlakken. Van glas, tegels, hout, stof tot plastic, parket, steen, kookplaten en meer. Ps. ook erg handig om je schoenen weer wit mee te krijgen! 

Wat ook erg mooi is om te vermelden is dat Skrub streeft naar een duurzamere toekomst. Bij elke bestelling werken ze samen met #TeamTrees en willen ze het verschil maken! 

Wil je ook eens een of meerdere product(en) van Skrub proberen? Neem dan een kijkje op de website en gebruik hierbij mijn kortingscode ‘Marielle10’. Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaring!

Written By
More from Furnlovers

Tijdloze elegantie van de Pure® collectie van Dauby

In de wereld van interieurontwerp en decoratie is het vinden van de...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *