Een persoonlijke foto als eyecatcher in je huis

Inspiratie tijd: 2 minuten

Laatst besefte ik me dat we eigenlijk maar weinig persoonlijke foto’s in ons huis hebben. En, de foto’s die er staan zijn vaak oude foto’s waarop de meiden nog een stukje kleiner zijn. Tijd voor verandering en een persoonlijke touch in huis. Zelf wilde ik voor een statement gaan en iets dat echt opviel. Ik laat je graag mijn aanwinst zien! Check it out.

Plexiglas schilderij

Wij hebben gekozen voor een aluminium schilderij (geborsteld aluminium) van Timbler. Het zorgt echt voor een warme sfeer en het glimt een stuk minder dan een “gewoon” glasschilderij. Dit spreekt mij persoonlijk erg aan.

Er zijn verschillende mogelijkheden waar je voor kunt kiezen:

Het materiaal: Er zijn verschillende materialen waaruit je kunt kiezen voor je persoonlijke foto-eyecatcher. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke uitstraling, dus kies degene die het beste past bij jouw stijl en de sfeer van je huis.

De afmetingen: De grootte is ook erg belangrijk. Een groter formaat kan een statement maken en meteen de aandacht trekken, terwijl kleinere foto’s subtieler kunnen zijn. Denk na over de beschikbare ruimte en het effect dat je wilt bereiken.

Hoe je het presenteert: Wil je je persoonlijke foto aan de muur hangen, op een plank zetten, of heb je iets anders in gedachte? De manier waarop je je foto presenteert, kan de ruimte transformeren en een bepaalde sfeer creëren.

Combineren van foto’s: Overweeg of je één groot schilderij wilt gebruiken of meerdere foto’s wilt combineren tot een collage. Dit kan een geweldige manier zijn om verschillende herinneringen te delen en een verhaal te vertellen met je foto’s.

De keuze tussen persoonlijke foto’s of kunst: Kies je voor persoonlijke foto’s die dierbare herinneringen vastleggen, of ga je voor een mooie afbeelding? Beide opties hebben hun eigen charme en kunnen de persoonlijkheid van je huis weerspiegelen! It’s up to you! 

Over Timbler

Wat ik zo mooi vind, is dat Timbler mensen wil inspireren en overtuigen om mooie herinneringen vast te blijven leggen. Op deze manier herbeleef je de momenten weer, speciale momenten of gebeurtenissen. Bij Timbler kun je jouw mooiste foto’s tastbaar maken door middel van fotoboeken, fotoschilderijen en fototegels.

De keuze voor een persoonlijke foto als eyecatcher in je huis is niet alleen een decoratieve beslissing, maar ook een emotionele. Het doet je misschien denken aan een speciaal moment met een dierbaar persoon, je familie, gezin of wie dan ook. Het hoort bij jou en dus ook bij jouw thuis! Ik ben benieuwd wat voor foto’s jij in jouw huis hebt staan. Let me know! 

 

Written By
More from Furnlovers

Trend 2023: Visgraat vloeren

Visgraat, het is al langere tijd een trend en ook in 2023...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *