Leuke dierkussens voor de kinderkamers

Inspiratie tijd: 3 minuten

Misschien herken je het wel dat je kind een favoriet dier heeft, in de vorm van een knuffel, het kijken van zijn of haar lievelingsfilmpjes, het kleuren van dit dier en ga zo maar door. Mijn oudste dochter is bijvoorbeeld helemaal fan van panda’s, haar lievelingsknuffel is dan ook een panda! En, mijn jongste dochter is gek op ‘aappieees’ (zoals ze zelf zegt) en ze is zelf soms ook net een klimaapje, haha. Ik heb de meiden in ieder geval erg blij gemaakt met nieuwe, leuke, méga zachte kussens! 

Kinderkamer gezellig maken… hoe doe je dat? 

Ik ben zelf echt zo’n moeder die continu het interieur wil veranderen. Vooral wanneer we overgaan naar een ander seizoen, dan vind ik het heerlijk om in huis te rommelen! Lekker alles opruimen, organizen en natuurlijk weer gezellig maken. Zo ook de kamers van de meiden. Mijn tip is om eens goed te kijken naar de huidige kinderkamer(s) van jouw kind(eren). Wat mis je? Warmte, sfeer? Ga dan voor een andere kleur op de muur of een leuk vloerkleed. Dit zorgt ervoor dat een ruimte gelijk anders oogt! Of wat dacht je van een ander dekbedovertrek? Kleine dingen maken een groot verschil. 

Mijn jongste dochter is pas over naar een peuterbedje. Ik heb daardoor de indeling wat veranderd. Het bed is naar de overkant geplaatst en verder is er eigenlijk alleen wat geschoven met bestaande meubels. Het oogt gelijk anders! Toen ik dit dierenkussen zag bij One and a Lot, wist ik gelijk: dit is écht iets voor Bowie, ons aapje. Het staat ook nog eens superleuk!

Op de voorkant staat een grotere aap en op de achterkant allemaal kleintjes. Je kunt het kussen gewoon wassen op 30 graden (het liefst binnenstebuiten of in een waszak). No worries dus wanneer iemand er per ongeluk op knoeit. 

Ooit kreeg mijn oudste dochter van 4 jaar, Vlinder, een knuffelpanda van mijn moeder. Sindsdien is ze er aan verknocht. Er is zoveel mee geknuffeld dat de panda bijna geen nek meer over heeft. 😉 Toen ze haar panda-kussen van One and a Lot uit de verpakking haalde, gilde ze het letterlijk uit. “Mijn knuffelkussen is dit, mama!” Het is echt leuk om je kind zo blij te kunnen maken hiermee. 

Minimalistisch design met vrolijke kleuren

Wat me zo aanspreekt in de kussens van One and a Lot is dat het echt vrolijkheid uitstraalt. Je kunt het perfect combineren met diverse kleuren en het straalt gelijk iets gezelligs uit! Ik denk dat ieder kind dit wel leuk zou vinden om te hebben. Het is trouwens ook een leuke cadeautip nu het straks weer Sinterklaas en Kerst is. De kussens zijn heerlijk zacht en het zijn ook echt volle kussens. Niet van die kussens die binnen no-time plat zijn. 😉 

Naast de panda en het aapje zijn er nog meer dierenkussens. Neem gerust eens een kijkje! 

Mijn tip voor jou is om eens in de zoveel tijd lekker de boel eens om te gooien. Het zorgt ook weer voor afwisseling voor je kind, misschien vinden ze opeens weer speelgoed waar ze eerst op uitgekeken waren. Daarnaast wordt de kinderkamer weer gezellig, maak je je kind blij en jezelf stiekem ook! 😉 Succes.

 

Written By
More from Furnlovers

Raamdecoratie op kantoor: waar let je op?

Raamdecoratie op kantoor is meer dan een esthetische keuze; het beïnvloedt de...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *