Nieuwste innovaties in deurbeslag: Dauby’s Creations de Laiton

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hi you! Leuk dat je deze blog weer leest. Op het gebied van interieurdesign en decoratie zijn het vaak de kleine details die het verschil maken. Vind je ook niet? Of je nu een modern, klassiek, industrieel of rustiek interieur hebt… het juiste deurbeslag is bijvoorbeeld een opvallend element, dat de uitstraling van je huis écht afmaakt. Eerder heb ik al een blog geschreven over Dauby en in deze blog vertel ik je daar ook graag weer meer over. Ze hebben een prachtige lijn, genaamd “Creations de Laiton,” die de wereld van deurbeslag naar een hoger niveau tilt. Lees je mee?

Creations de Laiton: Een introductie

Dauby staat bekend om het hoogwaardige deurbeslag, maar ook dat veelal écht Belgisch design is. De Creations de Laiton-collectie is daar geen uitzondering op. Deze lijn bevat producten van onvergiste messing. Dit straalt echt klasse en elegantie uit. Wat deze collectie verder zo bijzonder maakt, is de aandacht voor detail en vakmanschap die in elk stuk is gestoken: Belgisch design tot in de puntjes afgewerkt! De meubelknop hieronder is bijvoorbeeld gebaseerd op de spoorweg kruk Chemin de Fer. Een mooie inspiratie en ontzettend gaaf om dit terug te zien in een interieur. Het herinnert ons aan de ambachtelijke kwaliteit en het vakmanschap van vroeger, en het brengt een gevoel van duurzaamheid en degelijkheid in de moderne wereld! 

De Creations de Laiton-collectie omvat een breed scala aan deurbeslag, waaronder meubelknoppen en grepen. De messingafwerking geeft elk item een subtiele glans en een warme uitstraling die perfect past bij verschillende interieurstijlen. Ik ben fan! Een mooi voorbeeld van het Belgische design in de producten van Dauby is bijvoorbeeld de beugelvormige meubelgreep PMR. Deze meubelgreep is geïnspireerd op de bekende grepen uit de Cubex-keukens van vroeger. Een stukje nostalgie in huis! 

Vakmanschap en duurzaamheid

Dauby heeft altijd een sterke nadruk gelegd op vakmanschap en duurzaamheid, en dit is in de Creations de Laiton-collectie niet anders. De productie van deze items gebeurt met de grootste zorg en aandacht voor detail. Elke deurkruk en elke deurknop wordt in zandmallen gegoten en met de hand afgewerkt.

Messing is van nature bestand tegen corrosie en slijtage, wat betekent dat de Creations de Laiton-collectie zijn glans en charme behoudt, zelfs na jarenlang gebruik. Dit maakt het deurbeslag van Dauby niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch en kostenefficiënt op de lange termijn.

Neem als voorbeeld de rechter deurknop: van geborsteld messing en in combinatie met het hout, zorgt dit voor een ontzettend mooie, warme uitstraling.

 

Stijl en diversiteit

Een van de grootste troeven van de Creations de Laiton-collectie is de veelzijdigheid ervan. Of je nu een traditionele, eigentijdse, landelijke of eclectische inrichting hebt, deze collectie heeft iets te bieden en je vindt altijd wel het juiste product voor in jouw interieur. De verschillende ontwerpen en stijlen maken het mogelijk om deurbeslag te vinden dat perfect bij je persoonlijke smaak en interieur past. Een unieke vorm? Ga dan voor deze meubelknop (zie rechterfoto)!

 

Als je op zoek bent naar een manier om aan je huis een vleugje luxe en klasse toe te voegen, overweeg dan zeker de Creations de Laiton-collectie van Dauby. Belgisch design waar je direct verliefd op wordt. Met de nadruk op vakmanschap, duurzaamheid en veelzijdigheid biedt deze collectie een uitstekende manier om je interieur te verrijken. Neem zeker een kijkje op de website! 😉

 

Written By
More from Furnlovers

Een unieke sfeer in je interieur met een vloerkleed en op maat gemaakte illustratie

Wanneer het gaat om het inrichten van je huis of bedrijfspand, zijn...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *