Makeover resultaat Kim van ALBOE.nl

Inspiratie tijd: 2 minuten

Hoi hoi! Eindelijk is het zo ver: het resultaat van de officemakeover bij Kim van ALBOE. Haar kantoor is nu verplaatst naar zolder (in plaats van de woonkamer) en het ziet er SUPER uit. Wat een leuke plek. Kijk je gezellig mee? 

BEFORE

Zoals je misschien al in de video hebt gezien was de zolder eerst gewoon leeg en er stonden wat spullen ter opslag. Kortom: er was veel te maken van deze plek. Nieuwsgierig hoe het er eerst uit zag? Kijk dan deze video.

HET RESULTAAT

Tijd om het resultaat te showen! Het is ZO leuk! In deze blog zullen we je ook alvast vertellen waar de producten van zijn.

Hanglamp van Eyoba

De koperen hanglampen zijn van Eyoba. Een leuke, simpele oplossing voor meer licht! Doordat het een simpel design heeft, wordt een ruimte ook weer niet té druk.

Cactus poster van De Designschuur

Deze stoere poster komt van De Designschuur en brengt veel sfeer! Bovendien staat het erg mooi naast de andere posters. Tip: heb je veel posters met tekst of quotes? Kies dan voor een poster met zo’n foto als deze.

Roze bank van Sofa Company

En, deze roze bank… Love it! Dit maakt het echt helemaal compleet. Tweezitsbanken zijn erg handig, want het neemt niet te veel ruimte in, maar je hebt wel een fijne plek om op te zitten.

Tafel van Meubelpartner

Deze tafel hebben jullie al voorbij zien komen in de voorgaande video. Een ronde tafel is erg handig. Vooral voor deze ruimte. Ideaal!

Stoelen van Meubelpartner

Op zoek naar nieuwe stoelen? Deze stoelen zijn echt een aanrader. Ze zijn niet té druk, maar passen mooi in het geheel.

Roze lampenbollen van Cotton Ball Lights

Oehhhh, deze roze lampen zijn lief en leuk! Super leuk om ze zoals hier in een draadmand te stoppen.

Poster met Quote van Prints & Posters

Een poster met een quote aan het zoeken? Kijk hoe leuk deze poster staat!

Nieuwsgierig naar ALLE producten en de MAKEOVER? Bekijk dan de nieuwste video op ons YouTube kanaal! Vergeet je vooral niet te abonneren, want er komen nog veel meer VIDEO’S aan: leuke samenwerkingen met YOUTUBERS, binnenkijkers and many more!!! 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Je huis personaliseren met fotobehang

Die te gekke vakantie foto of gewoon omdat het een mooi plaatje...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *