Hoe combineer je design en comfort?

Inspiratie tijd: 3 minuten

Design en comfort: we houden er allemaal van! Maar het is dan wel belangrijk dat het past in je interieur en ook weer niet al te veel kost. Gaat dat samen? Jazeker! Misschien vind je het lastig om een mooi geheel te maken van jouw meubels en woonaccessoires. Hoe combineer je design en comfort? Ik vertel je meer!

Design en comfort

Design en comfort kunnen goed worden gecombineerd, maar daarbij moet je wel zorgen voor de juiste meubels en woonaccessoires. Kies voor een rustige basis en combineer deze basis met opvallende design meubels. Bovendien zijn het vaak de kleine details die ervoor zorgen dat het een echt design meubelstuk is. Denk bijvoorbeeld aan hoge poten bij een bank. Dit geeft een luxueuze uitstraling!

Ik heb een aantal tips voor je, waarmee je design op een toegankelijke manier in je huis kunt toepassen.

Banken

Wanneer je echt een design meubel als eyecatcher in je huis wil, dan zou ik je aanraden om te kiezen voor een design bank. Mijn tip is dan om wel te kiezen voor een toegankelijk design. Wat ik daar mee bedoel? Ik laat het je zien.

Deze bank, de PAXOS, is een goed voorbeeld. Het is echt een design bank, maar je kunt het goed combineren met al jouw andere meubels. De bank heeft een mooie vorm en prachtige kussens. Ik vind dat deze bank een design uitstraling heeft én vanwege de kleur bovendien goed te combineren is met andere meubels.

Een andere mooie bank is de TALISMAN. Deze bank heeft hoge poten, waardoor hij imtelijker oogt. Daarnaast vind ik de kleur van de bank echt prachtig. Het is echt een keer wat anders, maar alsnog prima te combineren met verschillende interieurstijlen, andere meubels en woonaccessoires.

Welk design kies jij?

Uiteraard zijn er meer mogelijkheden dan banken. Design meubels hebben vaak strakke lijnen, omdat het goed past bij een modern interieur. Ondanks de strakke lijnen kun je het altijd goed combineren met contrasterende kleuren, oude materialen en uiteraard ook comfort! De LANAI-collectie laat deze mogelijkheden zien. Zo is er in deze collectie een prachtige boekenkast met een opvallend design, maar zijn er ook diverse kasten met een opvallende look: stoer, luxe en strak in één. Ik vind deze kast echt een aanrader voor een design uitstraling. De kast heeft strakke lijnen, een moderne uitstraling en de gebruikte materialen passen versterken de design look.

Hetzelfde geldt voor de VINOVO-collectie. De salontafel van deze collectie heeft bijvoorbeeld een unique design touch. Je kunt namelijk het bovenste blad opzij draaien, waardoor je de salontafel groter maakt.

Welke collectie spreekt jou het meeste aan? Ik ben benieuwd waar jij voor zou kiezen! Let me know. Liefs, Mariëlle. 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met XOOON. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

WIN! Valentijnsdag: 5x kaartenset mét kaartenhouder van VanMariel

De vorige winactie is pas net afgelopen en we hebben alweer een...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *