Wat doet een vloerkleed wel niet met je woonkamer

Inspiratie tijd: 2 minuten

Een vloerkleed brengt veel sfeer in een woonkamer. Logisch ook dat steeds meer mensen voor een mooi vloerkleed kiezen. Maar waarom moet je nog meer een vloerkleed kiezen? In deze blog leggen we het je uit! 

Meer sfeer

Ik heb het net al eventjes genoemd, maar je krijgt er meer sfeer door. Het geeft een huiselijk gevoel. Kies bijvoorbeeld voor een warme kleur en je woonkamer krijgt gelijk een hele andere look. De kleuren van het vloerkleed kun je ook weer terug laten komen in de rest van je interieur.

Beter voor het geluid

Een vloerkleed geeft een goede akoestiek. Heb je een ruimte die erg leeg en hol klinkt? Een vloerkleed zorgt ervoor dat je dit probleem oplost! Een groot vloerkleed in combinatie met gordijnen zijn dé oplossing.

Kies je eigen stijl

Iedereen heeft een eigen interieurstijl en vloerkleden zijn er in allerlei stijlen. Kies dus jouw eigen stijl en maak er een mooi geheel van. Ook kun je kiezen voor verschillende vormen. Een rond kleed kan bijvoorbeeld ook erg leuk zijn!

Eenheid

Een vloerkleed zorgt voor meer eenheid. Of je het vloerkleed nou in de woonkamer, slaapkamer of hal legt. Het zorgt voor verbinding met de rest van de meubels en accessoires. Wat ik ook erg leuk vind, is om een vloerkleed onder de eettafel te leggen. Hierdoor ontstaat echt eenheid!

Comfort

En, natuurlijk… een vloerkleed is ook erg comfortabel! Lekker warm voor in de winter! Of denk bijvoorbeeld aan een kleedje naast je bed: lekker warm aan de voeten als je uit je bed stapt. Wil je tijdens de warme dagen wel een vloerkleed? Kies dan voor een laagpolig vloerkleed.

Tapeso.nl

Ben je op zoek naar een nieuw vloerkleed? Neem dan eens een kijkje bij Tapeso.nl! Hier vind je veel inspiratie: genoeg keuze! 😉 Ik zou zeggen: succes.

Welk vloerkleed zou jij kiezen? Ik ben benieuwd! Zelf vind ik een laagpolig vloerkleed het fijnst en wissel ik af in kleur. In de winter een donker vloerkleed en in de zomer/lente weer een wat lichter vloerkleed! Laat hieronder weten hoe het vloerkleed eruit ziet dat jij vindt passen in jouw interieur! Wij zijn benieuwd… 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Meekijken met interieurontwerper Chantal Peters van BINNENSHUIS

Wij vinden het onwijs gaaf om te zien dat er zoveel verschillende...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *