Waar moet je opletten bij een bureaustoel?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Zoals jullie wellicht voorbij hebben zien komen, zijn we druk bezig met onze verhuizing. We hebben namelijk een nieuw kantoor: YAY! En, wat hoort er bij een kantoor? Juist… bureaustoelen! Er zijn ontzettend veel verschillende soorten bureaustoelen, maar waar moet je nou eigenlijk op letten? Ik zal het je vertellen!

Comfort en uitstraling

Bij het uitkiezen van een bureaustoel zijn er meerdere belangrijke factoren. De twee belangrijkste zijn comfort en uitstraling. Oké, de belangrijkste is misschien toch wel het comfort. Vooral als je de hele dag achter je bureau zit. Een fijne stoel is dan wel zo belangrijk. Daarnaast is het gewoon noodzakelijk, om zo te voorkomen dat je een verkeerde houding inneemt. Ga dus vooral eerst even ‘proefzitten’ om te kijken of de stoel wel lekker zit.

Daarnaast moet de stoel er natuurlijk ook wel leuk uitzien… Ik bedoel, het oog wilt ook wat. 😉 Kies bijvoorbeeld voor mooie design bureaustoelen of ga juist voor een basic design. Het is ook maar net wat past bij jouw kantoorruimte of werkplek. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat de bureaustoel wieltjes heeft? Dan kun je al veel bureaustoelen van je lijstje afstrepen.

Ik kwam wat mooie bureaustoelen tegen en deze deel ik graag met je. 😉

Onderstaande bureaustoel straalt rust uit. Door de witte kleur kun je het eigenlijk met van alles combineren. De stoel is trouwens ook beschikbaar in het zwart. Handig als de donkere kleuren je meer aanspreken.

Cavel1
Bron: ilovefashionnews.nl

Bovenstaande bureaustoel heb je in verschillende soorten. Zo kun je kiezen voor een hoge leuning of lage rugleuning. Wil je een zacht zitkussen? Dan is de softpad bureaustoel een aanrader.

Zoals je ziet past is wit goed te combineren en geeft het een ruimtelijk effect. Ik zou aanraden om een te kiezen voor een witte stoel als je een kleiner kantoor/ruimte hebt. Heb je een grotere ruimte? Dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een zwarte bureaustoel.

De softpad bureaustoel zie je hieronder. Deze bureaustoel heeft een dikkere zitting. Dus het is maar net wat jij fijner vindt!

Schermafbeelding 2017-07-07 om 17.41.07
Zoals je hieronder ziet kun je de bureaustoelen ook perfect gebruiken in je werkkamer die je misschien thuis hebt:

Cavel2
Bron: unknown

Kies een stoel die bij jou past!

Bij een bureaustoel is het belangrijk dat jij er goed op kunt zitten én dat jij ‘m ook nog eens mooi vindt! Mocht je bovenstaande bureaustoelen leuk vinden, dan is mijn tip om eens te kijken bij Cavel Design. Bij hen vind je onder andere deze leuke bureaustoelen!

Ik ben benieuwd wat voor een (bureau)stoel jou aanspreekt! Liefs, Mariëlle.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

GIVE AWAY GESLOTEN – Velvet poef t.w.v. €299,- van Rivièra Maison

Hoi allemaal! Wat leuk dat je deze blog leest. In samenwerking met...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *