Waan je in de jungle met de botanische trend!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Botanisch is dé trend! In het interieur van vandaag kunnen absoluut geen groene tinten meer ontbreken. Dat betekent dat je helemaal los kunt gaan met groen, groen en nog eens groen!

Vaak denken mensen toch snel aan planten als ze denken aan groen. Maar de botanische trend gaat nog veel verder. Natuurlijk zijn planten wel de inspiratie van de trend en zijn dus ook veelvoudig verwerkt in allerlei prachtige natuurlijke producten. Doordat groen zoveel verschillende tinten heeft, is het erg makkelijk te verwerken in jouw interieur. Verder is het natuurlijk ook erg leuk dat deze groene tinten meubels passen bij alle stijlen. En dacht je dat je deze trend alleen kon toepassen in je woonkamer? Dan heb je het mis! Juist deze trend is overal toe te passen, zelfs in de badkamer. Wat dacht je van een mooi natuurlijk printje op de muur? En maak gebruik van natuurlijke producten en materialen als hout, steen en marmer.

Naast meubels kun je ook je huis inrichting met leuke botanische accessoires. Denk bijvoorbeeld eens aan een poster. Van die posters die vroeger (en misschien nog steeds wel) in het biologie lokaal hingen. Het plantenrijk heeft niet alleen heel veel tinten groen en heeft ook allerlei bijzondere vormen. Deze vormen worden dan weer perfect verwerkt in allerlei accessoires. Heb je al eens gekeken naar botanisch behang? Maak van je huis een frisse, levendige plek en waan je volledig in de jungle.

d8f20a16-f215-49dd-bae1-93918567fc93Lento_Original-NEW-GREEN            LaForma - Ydnah Krukje Groot - Groen

Leuke accessoires: Een bloempot, een brandmelder in de vorm van een nachtvlinder en een krukje.

Leuk om te weten: de kleur groen zorgt voor een goede gezinsband en zorgt voor orde en rust. En wat is nou belangrijker in huis dan rust? Daarnaast hebben alle tinten groen een andere betekenis. Leuk om die betekenis op te zoeken en het op die manier perfect bij jou af te stemmen. Ontdek hoe meer dan 50 tinten grijs in jouw huis zijn toe te passen en geef jouw planten weer een ereplaats in huis!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste tafelonderstellen

Een tafel in huis is echt een eyecatcher, omdat het vaak ‘prominent’...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *