Voor alle interieurliefhebbers: trends, tips en korting

Inspiratie tijd: 3 minuten

Als je deze blog leest ben je waarschijnlijk ontzettend nieuwsgierig naar wat ik precies ga vertellen in deze blog! Ik denk dat je jezelf wel herkent in deze situatie: je houdt enorm van interieur, in bijna elke woonwinkel spot je wel mooie accessoires, meubels en meer die je graag wil hebben voor in je huisje. Helaas kun je gewoonweg niet altijd iets kopen. Sommige dingen zijn te duur, te groot of gewoon niet realistisch. Ik hoop dat ik je in deze blog toch een beetje kan verblijden met toffe trends, tips voor jouw huis en uiteraard: leuke korting! Zodat je misschien wel dat ene product kunt scoren voor een mooie prijs. Lees je mee?

Trends

Deze week waren Numai en ik naar de IMM Cologne in Keulen. Waarschijnlijk heb je daarvan het een en ander al voorbij zien komen. Numai heeft in haar blog al een aantal trends benoemt. Eén daarvan wil ik wat verder uitlichten: de velour trends oftewel velvet. Het valt me op dat er tegenwoordig steeds vaker wordt gekozen voor donkere kleuren. Het mag best wel opvallen! Onderstaande setting is daar een goed voorbeeld van. Deze trend kan soms best duur zijn. Tenzij je een leuke stoel vindt bij een kringloop of iets dergelijks. Ik spotte een fauteuil met de juiste look and feel voor bij deze trend! Dit is namelijk de ‘Viborg Victoria’.

schermafbeelding-2017-01-17-om-16-50-19

Materialen

We zien ook een enorme diversiteit aan materialen. Denk hierbij aan kurk, koper, hout en leer. Deze materialen zien we veel terug op meerdere manieren. Een voorbeeld: kurk in een memobord, maar bijvoorbeeld ook als krukje.

Natuur in huis blijft een favoriet

En, we blijven ervan houden… de natuur in huis! Niet zo gek ook eigenlijk, want het brengt rust en sfeer tegelijk. Denk bijvoorbeeld aan mooie kussens op de bank die goed bij elkaar passen of juist een bank in natuurtinten. De boho chic interieurstijl past hier ook goed bij: natuur, mooie prints, aardetinten.

schermafbeelding-2017-01-17-om-16-50-35

Wil je een bank, zoals onderstaande foto, maar heb je een lastig huis of kamer waar deze in komt te staan? Waarom stel je dan niet gewoon je eigen bank samen?! Ideaal.

15% korting bij Leen Bakker!

Het blijft toch fijn: korting! Je kunt jouw favoriete producten bestellen voor een leuk prijsje. Yay! Vanaf vandaag heeft Leen Bakker maar liefst 3 dagen lang (vrijdag, zaterdag, zondag) 15% EXTRA korting op het gehele assortiment. Dus van vrijdag 20 tot zondag 22 januari kun je gebruikmaken van deze extra korting. Het maakt niet uit wat je bestelt: van spullen voor de kids tot een nieuwe tafel… shop het dit weekend extra voordelig bij Leen Bakker.

LET OP: Er zijn een aantal voorwaarden voor deze korting. Check deze link voor meer uitleg over de voorwaarden. Ik zou zeggen: shopse. 😉

Trends, kleuren, materialen… uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat jij je happy voelt in jouw huis. Hoe zorg jij daarvoor? Ik ben benieuwd! Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsord bericht.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Het voorjaar in huis halen met wasparfum

Het voorjaar komt er weer aan. Haal het voorjaar in huis met...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *