Verhuizing deel 7: industriële lamp

Inspiratie tijd: 2 minuten

Het einde komt steeds dichterbij… Ons huisje is bijna af! We moeten alleen nog de eetkamerstoelen en dan zijn alle meubels er eigenlijk al! Zo kwam vorige week deze mooie industriële lamp binnen. Oh, ik vind ‘m zo gaaf! Joey en ik noemen het onze vogelkooi, haha, je zult zo wel begrijpen waarom. Ik laat de lamp graag aan je zien!

Industriële lamp

Zoals je kunt zien is het echt een stoere lamp. Dit komt doordat de lamp is gemaakt van staal, waardoor het perfect past bij een industriële interieurstijl. Ik bestelde de lamp bij Zen Lifestyle, een webshop waar je terecht kunt voor veel verschillende meubels, woonaccessoires en dus ook verlichting. Dit is de Hurricane lamp van het merk BePureHome.

Zenlifestyle11

Misschien begrijp je nu waarom de we lamp een vogelkooi noemde: de lampenkap. Het geeft een sfeervol licht, doordat de lampenkap als het ware ‘open’ is.

Zenlifestyle9

Zenlifestyle6

 

Perfect bij ons interieur!

De lamp past heel erg goed bij ons interieur. We waren nog op zoek naar een mooie vloerlamp, maar ik hou niet zo van de “standaard” vloerlampen. Dus ik vond het nog best lastig om de juiste te vinden. Waar let je eigenlijk op als je een vloerlamp zoekt? Een handige tip is om eerst te kijken naar wat voor een poot je wilt. Ik wist gelijk dat ik een tripod erg stoer vond en ik dacht het mag ook best wel opvallen. Dit maakte het een stuk makkelijker! Het is een opvallende lamp, maar doordat alles van hetzelfde materiaal is gemaakt wordt het niet té.

Zenlifestyle4

Wat vind jij van onze nieuwe vloerlamp? Ik ben benieuwd! Neem in ieder geval eens een kijkje bij Zen Lifestyle, want daar vind je ontzettend veel inspiratie! Echt een aanrader. 😉 Liefs, Mariëlle.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een tv huren bij Skala: een compleet overzicht van beeld en geluid

In de snel veranderende wereld van technologie is het huren van elektronica...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *