Verf en behang: wat kies jij?

Inspiratie tijd: 2 minuten

In het interieur zijn ontzettend veel mogelijkheden; ook voor verf en behang. Het is een kwestie van persoonlijke smaak en het afstemmen van je meubels op de muren, waardoor je kiest voor een bepaald behang- of verfsoort. Ik vind het zelf mooi om het rustig te houden op het gebied van muren, maar toch was ik nieuwsgierig naar welke mogelijkheden er eigenlijk nog meer zijn. Ik kwam mooie verf en behang tegen, die ik graag met jullie deel!

Betonlook behang
Ben je net als ik gek op de industriële look? Kies er dan voor om een muur te behangen met de beton look. Ik kwam onderstaande foto tegen op Pinterest en vond het echt een super creatie! Ik zou er voor kiezen om één muur te behangen en de rest neutraal en bijvoorbeeld wit te houden. Wat vind jij?

Uitgelichte foto van Myindustrialinterior.

verfbehang4
Photo by Jayne Wotherspoon

Sloophout behang
Ben je meer van hout? Dan is dit misschien wel wat voor jou. Het oogt als sloophout en het geeft een warme en robuuste uitstraling aan een huis. Echt perfect! Het behang op onderstaande foto is van Piet Hein Eek. Ik kwam deze tegen bij Eyoba. Ik ben er helemaal weg van!

verfbehang2 verfbehang3

Welke verf kies jij?
Als je een muur wilt verven, dan is het wel belangrijk dat je de juiste verf hebt. Ik zie vaak bij m’n vrienden dat ze van die goedkope verf kopen en dan moet je tig lagen verven wil het een beetje goed eruit ziet. Mijn tip is om dan maar een keer wat meer te besteden en dan heb je in ieder geval wel goede verf die in één keer dekt. Geen zin om naar de winkel te gaan? Dat begrijp ik als geen ander 😉 Ik kwam Bestel-Verf tegen en vond dit een erg handige webshop! Dit vind ik bijvoorbeeld echt een aanrader: de Pastolex 100% extra muurverf voor binnen!

Kleur is essentieel voor het interieur. Je kan er gewoon niet omheen. Of je nou voor een basiskleur kiest of juist voor een felle kleur. Ik kwam deze test tegen bij Vt wonen. Super handig voor wanneer je nieuwsgierig bent naar de basiskleur die bij jou past! Doe hem hier! Het zijn 12 vragen en je hebt het zo gedaan. Misschien heb je er nog wel wat aan! 🙂

Ben je op zoek naar een leuk behang en/of verf? Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren! Laat het ons weten!


 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Een nieuwe manier om je raam te bedekken: Squid! [MET GIVE-AWAY!] [GESLOTEN]

Onlangs kwam ik Squid tegen en dit moest ik gewoon met jullie...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *