Velvet crush

Inspiratie tijd: 2 minuten

Hi Furnlovers. Het is een tijdje geleden dat jullie iets van mij hebben gehoord. Shame on me! Ik ben de afgelopen tijd erg druk geweest om m’n eigen platform interior-lovers.nl te koppelen aan mijn persoonlijke blog onder de naam Mermaids and Coconuts. Hier vinden jullie inspiratie op het gebied van interieur & lifestyle. Dit ter zijde, ik heb een nieuwe blog, ha! Bomvol fijne inspiratie op het gebied van interieur.

Zoals jullie misschien al wel eerder hebben gelezen, heb ik een crush op velvet items. Ik breng mijn gehele avond al door op Pinterest, zoekende naar de meest mooie velvet plaatjes éver. Ik zit al geruime tijd op mijn bank met de voetjes omhoog, een konijn op schoot en een (ondertussen koude) kop koffie. En niet voor niets, ik heb weer wat fijne inspiratie voor jullie verzameld.

Ik weet trouwens niet hoe dat het met jullie mannen zit, maar die van mij vindt velvet items afschuwelijk. Zeer teleurstellend dit.. Maar ach, wie zegt dat wij altijd maar naar onze mannen moeten luisteren?

De stof velvet is terug van weggeweest! Dit zag je in de jaren 90 ontzettend veel. De stof heeft een classy en trendy uitstraling en is ook nog eens super zacht. Misschien moet jij er een beetje aan wennen, omdat een velvet item al snel alle aandacht naar zich toe trekt. Maar des te leuker is het om velvet items in je interieur toe te voegen. Oh, en misschien vind je een grote bank in deze stof een beetje overdreven? Dat begrijp ik , maar toch wil ik jullie onderstaande plaatjes niet onthouden!

foto 4

foto

foto 6

foto 7

foto 8

Wat vinden jullie van velvet items in het interieur? Ik ben verliefd!
Liefs, Nikki

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Weekly Favourites: De leukste eetkamerstoelen

Er zijn een aantal dingen in huis die je niet kunt missen,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *