Uitgelicht: de leukste verlichting voor de winter!

Inspiratie tijd: 2 minuten

De donkere dagen zijn aangekomen. Het wordt weer vroeg donker en dan moet je toch echt de lampen gaan aandoen. Ik heb het al eerder gezegd, maar ik vind lampen erg lastig uitzoeken. Ik vind het nooit echt leuk om opzoek te gaan naar verlichting. Het leuke is: het werd voor mij gedaan! Van Cottonball lights mocht ik een geweldig leuke lichtslinger uitzoeken en dat liet ik mij natuurlijk geen twee keer zeggen!

Mijn uitgekozen lichtslinger
Nadat ik heb rondgesnuffeld op de website, waar heel veel mooie lichtslingers staan, heb ik gekozen om er zelf één samen te stellen. Ze bieden ook een aantal favorieten waaruit je kan kiezen, zoals de Antra Lichtslinger. Deze heeft de kleuren wit, licht grijs, donkergrijs en zwart.

kip

tjydjytj

Maar ik wilde toch graag mijn eigen kleuren kiezen, zodat het perfect zou passen bij mijn interieur. Ik heb uiteindelijk gekozen voor wit, bruin en roze. Om precies te zijn caffe latte bruin en pale pink. Je kan kiezen of je de slinger ophangt als een – natuurlijk – slinger, of je kiest ervoor om hem bijvoorbeeld in een vaas te stoppen. Dat laatste vond ik wel een goed idee en daar heb ik dan ook voor gekozen. Het ziet er heel erg sfeervol uit en geeft net dat beetje extra licht in de kamer!

lights15

 

Ik mag jullie blij maken!
Omdat ik niemand deze prachtige slinger wil ontnemen, mogen wij speciaal voor onze lezers een korting van 15% aanbieden op deze leuke slingers. Kies jouw favoriet of stel er zelf één samen en gebruik de kortingcode “cottonballovers” en je krijgt de korting. De korting geldt niet alleen op de slingers, maar ook op andere lichtjes uit de collectie! Dus kijk snel rond en light up your day!

Wat vinden jullie van deze gezellige lichtslinger? Het zorgt voor de ideale sfeer in huis voor de winter! Laat me weten wat je ervan vindt!

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Verhuizing deel 2: stoer dressoir

In mijn vorige “verhuisblog” heb ik je verteld over onze nieuwe IXXI’s....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *