Trends van 2016: de mooiste meubels

Inspiratie tijd: 2 minuten

Je leest en ziet veel op het gebied van de nieuwste woontrends. Maar wat zijn nou eigenlijk de trends van 2016? Ik was nieuwsgierig! Wat zijn bijvoorbeeld de mooiste meubels? Welke vormen worden er gebruikt in het interieur? En bovenal: waar vind ik de mooiste meubels?

Vormen: rond en ovaal
De vormen die we steeds meer terug zien zijn ronde en ovalen meubels. Denk bijvoorbeeld aan bijzettafeltjes in verschillende vormen die bij elkaar worden geplaatst. In een eerder artikel hebben we hier al eens over geschreven. Er worden daarnaast ook veel verschillende materialen bij elkaar gebruikt. Ik vind het erg leuk om hout te combineren met metaal of kunststof. Het zorgt voor een complete look in je interieur en je kan het precies zo stylen, zoals jij dat wilt.

De mooiste meubels
Toen ik aan het zoeken was naar de nieuwste trends op het gebied van meubels, kwam ik DaWanda tegen. Een webshop, met enorm veel verschillende meubels. Van leuke bijzettafeltjes en eettafels tot banken, stoelen en veel meer. Je vindt er verschillende stijlen, wat perfect aansluit bij de nieuwste trends.

Creëer bijvoorbeeld – zoals je hieronder ziet – zelf een kast. Gemaakt van steigerhout én je kan het zelf samenstellen.

1

Kleuren van 2016
Vorig jaar was het al een trend om de natuur naar binnen te halen. Deze trend zet zich ook voort in 2016. Natuur- en poederkleuren zie je steeds vaker terug in het interieur. Hiermee wordt vaak koper gecombineerd. Ik vind het super! Daarnaast zie je ook veel okergoud en pasteltinten. Wat is jouw favoriete kleur die je dit jaar gebruikt in jouw interieur?

2
Photo by: Wildhagen.

Wat vind jij de leukste trends van 2016? En, heb je deze al in jouw interieur?

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Hoe style je een mooie kersttafel?

December is toch wel de gezelligste maand van het jaar! Hierbij horen...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *