Trends op het gebied van deuren en kozijnen: steellook 

Inspiratie tijd: 2 minuten

Als het gaat om deuren zien we een grote beweging. Steeds meer mensen kiezen namelijk voor deuren en kozijnen die echt een statement zijn, een unieke kleur hebben, een specifiek design of juist een vernieuwend materiaal. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en in deze blog wil ik je daarom graag meer vertellen over deuren. Lees je mee? Tijd voor meer inspiratie! Let’s go. 

Steellook binnendeur

De stalen look is anno nu erg populair. En, ik snap dat maar al te goed. Je kunt het namelijk heel erg goed combineren – ongeacht je interieurstijl. Vroeger werden stalen deuren bijvoorbeeld al gebruikt in openbare gebouwen of fabrieken, maar tegenwoordig zien we het in en om veel huizen. Heel tof! Wat ik ook zo mooi vind bij bijvoorbeeld binnendeuren, is dat door het glas een kamer ruimtelijker oogt. Een groot nadeel van een stalen deur is echter dat het erg kostbaar is. Hierdoor kiezen sommige mensen ervoor om zelf iets te maken, maar ook dat is een lastige klus en heb je niet 1-2-3 gefixed. Zo kwam ik de oplossing tegen: de steellook binnendeur van Bouten Kozijn & Geveltechniek. Het ziet er prachtig uit en je hebt er gegarandeerd veel plezier van. 

Steellook exterior

Maar… wist je dat je de steellook ook buiten kunt toepassen? Denk bijvoorbeeld eens aan steel look kozijnen. Het heeft de uitstraling van stalen ramen, maar is net zo fijn te gebruiken als aluminium kozijnen. Het heeft een strakke, moderne uitstraling. En, bovendien is het uitgevoerd met een koudebrug en is er een keuze uit dubbel of triple glas. In de winter zit je er dus wel heerlijk warmpjes bij. 😉 

Het ziet er echt fantastisch uit en is dus ook nog eens gebruik- en onderhoudsvriendelijk. Ideaal, toch?! 

Als het gaat om steellook binnendeuren en kozijnen, vind ik het grootste voordeel dat je er lang plezier van zult hebben. Je bent er niet (snel) op uitgekeken en doordat het zo onderhoudsvriendelijk is heb je er echt nog jaren plezier van. 

Over Bouten Kozijn & Geveltechniek

Ben je geïnteresseerd? Neem dan vooral even een kijkje op de website van Bouten Kozijn & Geveltechniek, want daar delen zij nog veel mooie inspiratie. Doordat Bouten Kozijn & Geveltechniek al meer dan 45 jaar ervaring heeft, weet je zeker dat je aan het juiste adres bent bij hen. Zij produceren onder andere hoogwaardige kozijnen, deuren, steellook puien, overkappingen, maar je kunt er terecht voor nog meer doeleinden. Vraag ze gerust om advies voor jouw woning, zodat je altijd zeker weet dat je tot het juiste resultaat komt. 

Wat vind jij van de steellook trend? Spreekt het jou aan? Ik ben benieuwd! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste vloerkleden om jouw huis helemaal mee op te fleuren!

We weten allemaal dat vloerkleden een ruimte vaak helemaal afmaken. Het staat...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *