Teksten op de muur: inspirerende quotes

Inspiratie tijd: 3 minuten

Je kan er niet omheen: overal teksten en quotes!
We zagen het op de VTwonen & Design beurs ook al voorbij komen, overal inspirerende teksten. Wij zijn er in ieder geval geïnspireerd van geraakt en willen onze wijsheden graag met jullie delen. Als ik ergens een leuke tekst tegen kom, maak ik er altijd een foto van. Of dat nou in de sportschool is, de supermarkt of op de Vtwonen beurs, als ze leuk zijn gaan ze op de foto!

IMG_7116

Op de Vtwonen & Design beurs kwamen we veel inspirerende quotes tegen.

De verschillende mogelijkheden
Je ziet de teksten voornamelijk terug op de muur, maar zo’n tekst kan op veel meer plekken geplaatst worden. En niet alleen met muurstickers, maar bijvoorbeeld ook door middel van leuke lijstjes met teksten erin of door middel van posters. Zelf ben ik gek op inspirerende quotes, maar ik vind het te simpel om het standaard boven de bank te plaatsen of boven je bed. Ik wil verrast worden, zoals ik ook verrast werd op de beurs door op de meest rare plekken een leuke quote te vinden. Zo vind ik het ook leuk om het op de trap te plakken, op elke tree een woord. Zo inspireer je niet alleen jezelf, maar ook jouw gasten. Een slechte dag? Je vrolijkt weer op wanneer je het niet verwacht zo’n leuke quote te lezen!

“Waar je van droomt, kun je niet van wakker liggen”

Lijstjes en posters
De muurstickers zien we steeds vaker. Je hoeft maar de Xenos binnen te lopen en je ziet er genoeg. Maar de lijstjes en posters beginnen ook steeds meer te komen. Juist omdat ik hier enthousiast van wordt, heb ik de leukste lijstjes en posters voor jullie uitgezocht. Misschien worden jullie er wel net zo geïnspireerd door als ik.

umbra-mantra-love-is-all-you-need-wanddecoratieblog tekst

Poster met de tekst “I love you to the moon and back”                       Metalen letters voor op de muur “Love is all you need”

laforma_-_slag_fotolijst_-_zwart_3__1 fhgfhghghggggggggg

Fotolijstje met “If you want to be happy, Be.                                          Fotolijst met “Do more of what makes you happy”

 

“what I love most about my home is who I share it with”

Zijn jullie ook al enthousiast van de quotes? Hieronder nog een aantal sfeerfoto’s van lijstjes en posters met teksten. Zo kun je zien hoe het eruit ziet in huis! Heb jij nog quotes die je echt met mij wil delen? Laat het me weten!

droomhome_fotolijsten_quotes_spreuken_bloomingville_landelijk_industrieel_wonen

 

droomhome_fotolijsten_quotes_spreuken_zwart_wit_bloomingville_landelijk_industrieel_wonen

 

otto_zpsfcb20773

 

IMG_7119

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Inspiration Wednesday: macramé accessoires

Je ziet het overal voorbij komen: macramé. Het is ook super leuk!...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *