Shopping time: sale bij MegaStores Den Haag!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ben je er soms ook zo aan toe om weer nieuwe spullen te kopen voor in je huis? Nieuwe woonaccessoires, kussens en misschien wel nieuwe meubels. Hoe ideaal is het dan om gebruik te maken van… sale! Zo hou je het voor jezelf een stuk voordeliger. Ik wil graag een aantal mooie sale producten aan jullie uitlichten. Het is namelijk sale bij MegaStores Den Haag!

Hangstoel

De hangstoel zien we steeds vaker voorbij komen: heerlijk relaxen! Bij Xenos spotte ik een hangstoel die nu ook is afgeprijsd. Yay! Hier heb je in ieder geval veel plezier van. Daarnaast staat het ook super leuk!

MS-blog-1

Raamdecoratie

Het kan soms lastig zijn om raamdecoratie te kiezen. Er zijn altijd een aantal dingen waar je op moet letten bij raamdecoratie. Ga je juist voor lichte decoratie, om het zo ruimtelijk te houden? Of wil je wat meer sfeer en kies je juist voor een kleur? Dat is natuurlijk afhankelijk van hoe je de rest van jouw interieur hebt gestyled. Daarnaast moet je beslissen of je het echt 100% verduisterend wilt hebben of dat het alleen dient voor een beetje privacy, bijvoorbeeld in de woonkamer. Bij Kwantum zag ik dat er een actie is van 15% korting! 😉

MS-blog-2

Nog meer kortingen…

Bij Berg & Berg zag ik dat er ook kortingen zijn! Op elke tweede meter of elk tweede product krijg je 50% korting. Hierdoor kan het nog een hoop schelen ook!

MS-blog-3

Boxsprings

Een nieuwe boxspring kopen? Bij Caresse, bij MegaStores Den Haag, profiteer je nu van lentevoordeel. Een goede boxspring moet comfortabel liggen én moet er mooi uit zien. Op deze manier heb je lang profijt van jouw aankoop. Ik raad dan ook aan om hiervoor je goed te laten adviseren, zodat je altijd de juiste aanschaf doet.

MS-blog-4

Bron: Stoccasa

Woonaccessoires

Woonaccessoires zijn altijd een goed idee! Bij Woonexpress zag ik ontzettend veel leuke aanbiedingen. Lampen, banken, kasten en veel meer.

MS-blog-5

Ben je naar iets op zoek voor je huis? Kom dan langs Megastores Den Haag en ontdek bij alle winkels leuke kortingen en acties! 🙂 Liefs, Mariëlle.

 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met MegaStores Den Haag. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Een nieuw soort canvas?!

Je leest het goed: een nieuw soort canvas. “Maar hoe dan?” zul...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *