Okergoud: dé trendkleur van dit najaar

Inspiratie tijd: 2 minuten

Okergoud; iets voor jou?

Je zal misschien denken; “okergoud, wat is dat voor kleur?”. Maar dat is dé trendkleur voor dit najaar. Je kan wel een inbeelding maken van hoe deze kleur eruit ziet, het is een combinatie van okergeel en goud en het is dus een beetje goudgeel. Een prachtige combinatie als je het mij vraagt! Deze kleurcombinatie is uitgeroepen tot dé kleurtrend van dit najaar, maar ook voor het jaar 2016. Deze kleur is door Flexa en Akzonobel uitgeroepen tot trendkleur en is een perfecte combinatie van twee tijdperken en zoals zij het zelf zo mooi verwoorden: “Een interessant punt, vanwaar je twee kanten op een mooi uitzicht hebt: het belang van tradities aan de ene kant en de zin van moderne innovaties aan de andere kant. Nooit eerder was het zo belangrijk om verschillende visies en benaderingen een plek te gunnen.”

Perfect te combineren met andere kleuren

Okergoud is goed te combineren met andere kleuren. Zo past het naar mijn mening erg mooi bij groene tinten, maar ook bij bruin tinten. Wit en zwart past er ook goed bij. Zo kan je het goed combineren met bijvoorbeeld koperen meubelstukken of accessoires en kleed je de kamer aan met leuke planten. Qua materiaal hoef je, je ook geen zorgen te maken aangezien naar mijn idee alle materialen er goed bij passen. Maar hout staat erg wel erg mooi bij door het natuurlijke uiterlijk. Doordat de kleur okergoud erg warm is van zichzelf, kan je het daarnaast wat strakker en simpel houden. De kleur is op zich al warm genoeg en daardoor geeft het een knus en gezellig gevoel. Heb jij nog kleuren of materialen waar jij deze trendkleur goed bij vindt passen?

Wat vind jij?

Wat vind jij van de kleur okergoud die door Flexa (Akzonobel) is uitgeroepen tot dé trendkleur van 2016? Ik kan nog wel meer schrijven over deze kleur, maar ik denk dat de foto’s voor zichzelf moeten spreken.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Klaar voor Pasen met vrolijke paasdecoratie

Nog even en dan is het weer Pasen! Waar ik met Kerst...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *