Meubels met een verhaal… Let’s go new vintage!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Als je van een vintage interieurstijl houdt, ben je er waarschijnlijk al achtergekomen dat het niet altijd even gemakkelijk is om leuke en unieke meubels en accessoires te vinden voor je interieur. En als je dan eindelijk iets vindt, dan is het vaak (te) duur. Dit moet toch anders kunnen? Ik vertel je graag meer over de mooiste new vintage meubels én waar je deze vindt!

New vintage in jouw interieur?
Gebruik jij de vintage interieurstijl al in jouw huis? Denk bijvoorbeeld aan materialen, zoals metaal, hout en dergelijke. Juist door de combinatie hiervan optimaliseer je de vintage stijl in jouw huis. Als je bijvoorbeeld een nieuw meubel wilt voor in je huis, dan wil je natuurlijk het liefst dat deze uniek zijn en waarvan het aantal niet te veel is. Zo is deze ladekast met houten blad een prachtige eye-catcher én je komt het niet vaak tegen.

vin1

Een boekenkast, maar dan anders!
Deze boekenkast vind ik zo gaaf: de New Vintage boekenkast! Het is anders dan een ‘normale’ boekenkast. Er zit zelfs een trap bij! Handig én leuk. De kast heeft ook een aantal lades, waar je de nodige spullen in kunt opbergen. De New Vintage boekenkast is verkrijgbaar vanaf 29 januari.

vin2

Een locker om de vintage stijl compleet te maken!
Als je je verdiept in de vintage stijl of wanneer je gewoonweg een groot liefhebber bent van vintage  (en er dus van alles over weet ;)), dan heb je waarschijnlijk al ontdekt dat lockers echt een must-have zijn bij deze stijl! Zoals deze locker in het oud blauw/groen. Plaats het bijvoorbeeld in een hal of de woonkamer en zorg er zo voor dat een ruimte een echte (new) vintage look krijgt!

vin3

Vintage meets modern: binnenkijker
Misschien is het nu al overduidelijk: wij vinden het leuk om te combineren met verschillende interieurstijlen. Wat dacht je bijvoorbeeld van modern in combinatie met vintage? Zo zag ik laatst bij één van onze volgers een prachtige combinatie van deze twee stijlen. Het is verrassend mooi en je creëert op deze manier een unieke setting die perfect past in jouw interieur. Ik vind het een leuk idee: combineer vintage tafeltjes met leuke planten en accessoires. Of hang een rek aan de wand en plaats daar accessoires in zoals een plant, foto’s, posters en dergelijke. Een mooi geheel en een mooie creatie!

IMG_2419

 IMG_2417

Is de vintage stijl iets voor jou? En waar combineer jij het mee? Laat het ons weten, zo kunnen we elkaar elke keer weer inspireren! Mijn tip voor mooie, unieke vintage meubels is om een kijkje bij Rootsmann te nemen. Zij hebben een ontzettend groot assortiment met vintage meubels met een verhaal! Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt!

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Furnlovers bestaat 2 jaar! Mega grote winactie [GESLOTEN]

Het is bijna weer zo ver! Furnlovers bestaat 29 oktober alweer 2...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *