Maak je terras klaar voor het voorjaar

Inspiratie tijd: 1 minuut

Het zonnetje schijnt weer en de winter lijkt nu toch echt nabij. Tijd om naar buiten te gaan en je balkon weer lente proof te maken! Ik laat je zien hoe ik dit heb aangepakt.

Ondanks dat bij mij elk jaar alle planten en bloemen die ik heb doodgaan, wilde ik toch extra groen op mijn dakterras. De oplossing: buxus sen! Voor iedereen die geen koningin is in het verzorgen van planten of die geen zin heeft in te veel onderhoud is dit ideaal. Dus sloeg ik een aantal makkelijke planten in. Zie hieronder het resultaat!

Hoekjes maken

Hoe richt je je terras nu leuk in? Het antwoord is: hoekjes creëren! Door planten samen in hoekjes te zetten, komen ze beter tot hun recht. Het oogt minder rommelig en ziet er gezellig en knus uit.

Foto 05-04-17 18 55 20

Deze klimop plant (maar dan in hangversie haha) kocht ik bij de Dille & Kamille voor een tientje. Ook deze plant is een voorbeeld van een plant die weinig tot geen verzorging nodig heeft en het hele jaar door groen blijft. Bij de Praxis kocht ik wat bloemetjes om het af te maken. Ook een goede tip om bloemen of plantjes te halen is op de markt.

Ik hoop dat ik je heb geïnspireerd om je terras lente proof te maken!

Succes!

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Office makeover part 3: wanddecoratie

In een filmsetting hoort natuurlijk ook… wanddecoratie! Een kale muur is ook...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *