Luxe en betaalbare producten voor je interieur!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Heb jij er ook wel eens last van? Je bent op zoek naar een leuke webshop voor nieuwe – en betaalbare – interieurproducten, maar je vindt maar niet de juiste dingen. Ik kwam BYFAITH tegen. Deze webshop én interieurstylist wil ik jullie zeker niet onthouden. Bij hen kan je terecht voor een interieuradvies én je vindt de leukste spulletjes in hun webshop! Alles in één dus.

BYFAITH webshop
BYFAITH is een webshop, maar zoals ik al aangaf: je kan er ook terecht voor een advies op maat. Deze combinatie spreekt me erg aan, want zo kan je bijvoorbeeld ook om goede tips vragen voor je gekochte producten of voor elke andere vraag over je interieur. Ideaal!

BYFAITH biedt unieke, luxe én natuurlijke producten in de webshop. Van sommige producten zijn er maar één en daardoor blijft het echt uniek. Een stoere lamp, kussen, vaas, antieke items, maar ook geurkaarten en mode items. Een luxe sfeer, voor elk budget!

Buffelkop

BYFAITH Interiors
Interieuradvies nodig? Kies dan voor BYFAITH Interiors! Faith Klippel verzorgt alle opdrachten. Alles wordt door haar ontworpen: of het nou voor de zakelijke markt is of voor particulieren. Samen met de klant kijkt Faith naar de wensen en eisen en uiteindelijk ontstaat een prachtig resultaat. Bij BYFAITH Interiors weet je dus zeker dat je goed zit en dat er een resultaat ontstaat dat perfect past bij jou!

Een luxe sfeer creëren, hoe doe je dat nou? Je wilt niet te veel betalen en dat is begrijpelijk. Ik was nieuwsgierig naar hoe je hiervoor kan zorgen. Hou bijvoorbeeld rekening met de combinatie van kleuren en de meubels. Dit is erg belangrijk voor de uitstraling.

Meerdere pakketten, altijd passend bij jou
Welke kleur past er nou in jouw huis? En, welke kleur past bij de gewenste uitstraling? Hoe moet ik mijn woonkamer inrichten? Of heb je een andere vraag? Wat mij zo aanspreekt in de werkwijze van BYFAITH is dat zij meerdere pakketten aanbieden. Zo heb je altijd iets dat past bij jou en je wensen.

Ik wil je hier graag een beeld van geven. Hieronder de pakketten:

Pakket 1: Kleuradvies (een veelzijdig kleuradvies bij je thuis) €150,-
Pakket 2: Make over in 1 dagdeel (zelfde producten andere indeling) €185,-
Pakket 3: Tips and Tricks (frisse blik met tips voor je interieur) €185,-
Pakket 4:  Interieuradvies basic(een flexibel interieuradvies bij jou thuis) offerte op maat
Pakket 5: Interieuradvies luxe (een uitgebreid interieuradvies voor en bij jou thuis) offerte op maat

Klant ontwerp rotterdam

Curved glas en indische ketting

Ben jij op zoek naar interieuradvies? Of wil je de leukste, unieke én luxe producten voor in je interieur? Leuke accessoires bijvoorbeeld. Ik ben benieuwd wat je van BYFAITH vindt!

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Inspiration Wednesday: eettafels!

We kunnen niet genoeg interieur inspiratie krijgen… toch?! In deze Inspiration Wednesday vertel ik...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *