Leuke interieur ideeën voor Valentijnsdag!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het is bijna zo ver: Valentijnsdag! Ik was op zoek naar leuke ideeën voor je interieur met Valentijnsdag. Rondom Valentijnsdag kan je toch wat mooie dingen toevoegen aan je interieur om zo een gezellige sfeer te krijgen. Ik ging daarom op zoek naar de leukste ideeën en natuurlijk deel ik deze graag met jullie!

Ik vind het altijd leuk om quotes te gebruiken. Met Valentijnsdag kan je bijvoorbeeld quotes gebruiken die met liefde te maken hebben. Net zoals je op de foto hierboven ziet: “home is where the heart is”.

Onderstaand bord vind ik ook erg leuk! Het heeft een robuuste uitstraling en je kan het eigenlijk overal plaatsen in je huis. Of dit nou de wc is of de woonkamer, het kan allemaal!

valentijn5

Het hoeft niet altijd groot te zijn. De kleine dingen zijn juist leuk! Onderstaand idee kan je zelf maken! Maak het hart en de tekst met ijzerdraad en verbind dit met elkaar. Wikkel touw er omheen en klaar ben je!

valentijn6

Als je op zoek bent naar andere accessoires, dan is het ook leuk om bijvoorbeeld een keer de kussens op de bank te veranderen! Wat dacht je van deze twee kussens? Ik vind ze super leuk én vooral ook samen!

 

Schermafbeelding 2016-02-13 om 16.41.42Schermafbeelding 2016-02-13 om 16.42.25

 

Schermafbeelding 2016-02-13 om 16.43.14

Breakfast time!
En, bij Valentijnsdag hoort natuurlijk een lekker ontbijt! Je kan de tafel op een leuke manier dekken, maar je kan natuurlijk ook een ontbijt op bed verzorgen! Gebruik een mooi dienblad, waar je de spullen op kan zetten. Handig voor als je een ontbijt op bed wilt!

valentijn7

valentijn8

valentijn9

En, heb je wat inspiratie op kunnen doen? Wat ga jij doen voor Valentijnsdag? En, verander je dan ook wat in je interieur?

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Pannen, koken, keukens… Wat kies jij?

Elke dag staan we weer in de keuken. We maken ons ontbijt,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *