Ken jij het nieuwste Deense merk OX Denmarq al?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Heb jij het Deense merk OX Denmarq al gezien? Dit merk maakt prachtige design meubels. Onlangs kwam ik er mee in aanraking en ik was meteen enthousiast. Wat een prachtige meubels! Zoveel dingen die perfect passen bij mijn smaak! Dit merk moest ik gewoon met jullie delen. Daarom zal ik je in dit artikel meer vertellen over het merk en je kennis laten maken met OX Denmarq.

Over OX Denmarq
In het begin gebruikte het merk vooral hoogwaardig plantaardig gelooid leer als materiaal. Dit in combinatie met roestvrij staal of hout. Vervolgens werd de collectie steeds meer uitgebreid en werden er ook andere materialen gebruikt als marmer, messing en koper. OX Denmarq staat voor de Deense traditie en laat zien dat de vakmensen van OX Denmarq kwaliteitsproducten maken en leveren. Om je kennis te laten maken met dit merk laat ik je graag een aantal producten zien. Ik ben er helemaal weg van en wie weet jij straks ook!

OX Denmarq Ninety salontafel
Marmer, ik hou er van! De Ninety salontafel heeft ook een marmer effect op het tafelblad en is uitstekend te gebruiken als salontafel of bijzettafel. Wat ik zo leuk vind aan deze tafel is dat er meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. Op deze manier heb je marmer, maar dan net iets anders! Ga je toch liever voor marmer zoals het oorspronkelijk is? Ook die is te verkrijgen!

Sterk1

Sterk2

OX Denmarq KS stoel
Toen ik de volgende stoel tegen kwam was ik direct onder de indruk: wauw! Op de KS stoel kan je zeker weten heerlijk op relaxen! Dat is meteen te zien. Super leuk om te combineren met een kleedje, zoals op onderstaande foto. De stoel is gemaakt van ossen leder in combinatie met staal. Je kan kiezen voor vijf kleuren leder; zo zit er dus altijd wel iets bij dat aansluit bij jouw interieur!

Sterk3

Ben je op zoek naar shops waar je dit prachtige Deense merk kan kopen? Kijk eens bij Sterk Online. Wat is jouw favoriet?

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Nieuw jaar, nieuw interieur?

 Oké, een heel nieuw interieur misschien niet. Maar het is toch wel...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *