Jouw interieur nóg persoonlijker en unieker maken

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ik vind het altijd leuk als ik bij iemand binnenkom en ik direct zie dat het interieur duidelijk een weerspiegeling is van hun persoonlijkheid. Het is mooi om te zien als een huis perfect bij iemand past. Hoe zit dat bij jou? Ben je nog op zoek naar die persoonlijke touch? Lees dan snel verder, want ik vertel je graag hoe je daarvoor kan zorgen!

Heb je al wel eens gedacht aan stickers? Stickers voor zowel het interieur als het exterieur. Maak je interieur compleet en plaats bijvoorbeeld een mooie muursticker in de keuken, woon- of slaapkamer. Toen ik op zoek was naar stickers voor het interieur kwam ik Enjoy Lifestyle tegen. Enjoy Lifestyle heeft een eigen productie aan stickers, bieden maatwerk én snelle levertijden. In hun assortiment vind je meer dan alleen muurstickers, namelijk ook mooie landelijke accessoires. Juist door de combinatie van een muursticker en accessoires die goed bij jou en je interieur passen, creëer je een mooi geheel!

Zo vind ik onderstaande voorbeelden echt super gaaf! De teksten kan je eigenlijk gebruiken in elke kamer. Ik ben benieuwd wat jij van onderstaande foto’s vindt!

is0013_muursticker_if_you_believe_in_yourself_a

is0020_muursticker_we_may_not_have_it_all_a

Stickers voor de kinderkamer
Zoek je iets leuks voor de kinderkamer? Wat dacht je van deze stickers? Je maakt er een kinderkamer extra vrolijk mee!

ks0104_kinder_muursticker_groeimeter_vrolijke_giraffe_c

ks0119_muursticker_kleine_eik_met_vos_en_dieren_a

ks0121_muursticker_berkebomen_met_dieren_a

Onderstaande muurstickerset vind ik een leuke toevoeging voor eigenlijk elke kinderkamer! Het is een groeimeter, maar dan anders. Het lijkt een beetje op zo’n attractie die je met de kermis altijd ziet staan. Een vrolijke sticker: leuk voor je zoon of dochter!

ks0108_muursticker_kindermuursticker_groeimeter_hit_n_grow_c
Landelijke accessoires
Zijn landelijke accessoires iets voor jou? Dan vind je sowieso iets in het assortiment van Enjoy Lifestyle! Of het nou gaat om een leuk kussentje, een vaas, etagère, waxinehouders en veel meer.

Wat voor een sticker zou jij in jouw huis willen? Een leuke tekst of kies je liever voor iets abstracts? Kijk eens op de website van Enjoy Lifestyle: hier vind je zeker weten iets dat goed past bij jouw huis en natuurlijk bij jouw stijl en smaak. Ik ben benieuwd wat jij zou kiezen!  

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Budget musthaves voor in je huis

Wanneer je een keer iets anders in je huis wilt, is het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *