Haal meer blauw in huis!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Tegenwoordig zie ik het steeds vaker voorbij komen: blauw in huis. Ik vind het zelf erg leuk om voor meubels of accessoires een bepaalde kleur te kiezen. Zelf heb ik wat mooie inspiratiebeelden gezien, die ik graag met jou wil delen! Misschien is het namelijk ook wel wat voor jouw huis. Ik vind het zonde om veel spullen te kopen waar ik vervolgens op ben uitgekeken. Daarom wissel ik graag af met accessoires en houd ik de basis vrij simpel. Dit keer kies ik voor blauw.

De kleur blauw in jouw huis

Blauw is een kleur die met veel spullen gecombineerd kan worden. Zo zorgt de kleur blauw voor rust en verkoeling. Doordat er veel verschillende blauwtinten zijn kan je ook juist zorgen voor een bepaalde warmte in je interieur. Blauw doet het niet alleen goed in een badkamer, maar ook in de woon- of slaapkamer kan het erg goed gebruikt worden. Zo vind ik het helemaal leuk om diverse tinten blauw te combineren met denim. Denk bijvoorbeeld aan een bank die bekleed is met denim of een bepaald soort behang. Leuk en origineel!

Zo kwam ik onderstaande afbeelding tegen van het merk Eleonora. Ik vind de combinatie van de leren stoel en de kleur op de muur erg gaaf! Dit zijn uiteraard verschillende tinten, maar het kan erg goed samen.

IMG_9331

Eindeloos veel interieur mogelijkheden met blauw!

In bovenstaande foto zie je ook weer terug dat er verschillende materialen worden gecombineerd. Leer kan weer goed samen met stoffen kussen en een metalen lamp. Zelf heb ik nu in mijn huis blauw kaarsen gecombineerd op een houten dienblad bijvoorbeeld. Op onderstaande foto zie je weer een hele andere kleur blauw. Deze foto is van het merk Zuiver. Deze diepblauwe kleur vind ik erg mooi in een lichte kamer. Zo zorg je ervoor dat je een eye-catcher hebt en dat een kamer een stuk vrolijker wordt.

Zuiver Diamond Kink Zeegroen Sfeerfoto 1 Eyoba

Wil je het écht groots aanpakken? Kies dan voor een wat groter meubel in het blauw. Een bank bijvoorbeeld! Misschien denk je in eerste instantie dat dit niet echt wat is voor jou of dat het te is, maar La Forma bewijst het tegendeel. Bekijk onderstaande foto maar eens. Doordat deze bank in een lichte ruimte staat met enkele andere blauwe accessoires ontstaat er rust, ondanks het toch een gekleurde bank is. Wat vind jij? 

La Forma - Atenas - 2 zits - Slaapbank - Sfeerimpressie - Blauw - Eyoba

Ik ben benieuwd naar welke kleur jij in huis hebt! Heb je bijvoorbeeld een bepaalde kleur of gebruik je meerdere kleuren bij elkaar? 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Furnlovers @ VT Wonen en Designbeurs 2015

Vorige week vrijdag ben ik naar de VT Wonen & Designbeurs in...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *