Fotobehang op maat voor jouw muur? Muurmode!

Inspiratie tijd: 2 minuten

We zijn altijd op zoek naar nieuwe trends voor in het interieur, zodat jij elke keer weer tot nieuwe inspiratie komt voor jouw huis! Dit geldt niet alleen voor meubels, woonaccessoires, maar ook voor de decoratie aan de muur! Iets dat zeker niet vergeten mag worden. Hoe kan je een ruimte nou nét wat opvallender en persoonlijker maken? Met vlies fotobehang!

Wat is vlies fotobehang precies?
Vliesbehang is een sterk materiaal dat uitstekend te gebruiken is op muren. Waarom? Het is scheurvast, je kan het zelfs afnemen met een zachte (vochtige) doek en het kan gemakkelijk worden aangebracht op de muur. Wanneer je weer wat anders op de muur wilt, is het ook erg gemakkelijk te verwijderen. Ideaal dus!

Creëer een persoonlijke sfeer!
Met fotobehang creëer je een persoonlijke sfeer. Erg mooi wanneer je een grote ruimte hebt met kale, witte muren. Toen ik Muurmode tegenkwam was ik direct onder de indruk van hun grote assortiment. Muurmode heeft een selectie van prachtige afbeeldingen die door hen zijn samengesteld, verkrijgbaar in één of twee maten. Een afwijkende maat? Ook dat is geen probleem! Op deze manier sluit het altijd perfect aan en heb je het fotobehang in de juiste maat.

Fotobehang is erg populair: je ziet het steeds meer in verschillende interieurstijlen. Wat ik zo mooi vind is dat je het net zo kan maken zoals jij dat wilt en wat past bij jouw interieur. Altijd de juiste maat, afbeelding én stijl. Het is een snelle manier om een totaal andere sfeer te creëren in een kamer. Ook leuk bijvoorbeeld voor de kinderkamer!

Of wat dacht je van onderstaande foto’s? Beide eetkamers krijgen een mooie sfeer, rust en het is een mooi geheel. Een prachtige eye-catcher is het zeker!

oldcars_int_web

dandelion_int_hd

Eigenlijk zijn er eindeloos veel mogelijkheden… Denk aan de woonkamer (zoals je hieronder ziet), maar het staat bijvoorbeeld ook erg goed in een slaapkamer.

playa

In welke kamer zou jij fotobehang willen gebruiken? Ik ben benieuwd wat voor een foto jullie zouden kiezen!

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Ontdek je eigen interieurstijl!

Weet jij wat jouw favoriete interieurstijl is? Of ben je daar nog...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *