Fleur de kamer op met wat kleur!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Bijna iedereen heeft wel een witte muur of andere witte elementen in het interieur. Wit zorgt natuurlijk voor een ruime en rustige uitstraling in jouw huis. En dat de ruimte groter lijkt is natuurlijk handig meegenomen. Wij zijn ook fan van wit, maar wel in combinatie met een leuk kleurtje! Dit vrolijkt je huis toch iets meer op. En kleur toevoegen in huis kan op vele manieren, een piece of cake dus! Laat je inspireren door de leuke kleurtjes en voeg ze misschien zelfs wel in jouw huis toe!

Kleur kan natuurlijk simpel worden toegevoegd worden door de muur een likje verf te geven in een vrolijke kleur. Maar je kan dit ook doen door middel van kleurrijke meubels of subtiel door accessoires met kleur toe te voegen.

__pic-serv12_PhotoManagerPublicMasters_Environmental_2011_boxy_chaise_black_la_tour_cliff_CT_black

Kies voor bijvoorbeeld een opvallende bank of fauteuil en maak daarvan het middelpunt van de woonkamer. Zo hou je de rest van de kamer rustig maar heb je wel een vrolijk middelpunt die meteen opvalt als je binnen komt. Kies voor een kleur die past bij jouw inrichting en accessoires die je al hebt of nog wil neerzetten. Plaats een spotje boven het middelpunt om het er nog beter uit te laten springen!

Dice 2 spot galvanised setting     Additional light blue2

 

Als je echt een statement wil maken kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een felroze of felpaarse stoel, bank of misschien een bijzettafeltje. Maak het af met sfeervolle accessoires of bloemen en jouw huis is weer opgefleurd! Je kan natuurlijk ook kiezen voor rustige meubels en juist kiezen voor opvallende accessoires als een klok of vaas. Je kan met kleur zoveel kanten op en dat is het leuke! Iedereen heeft wel een favoriete kleur of kleuren waarmee je erop los kunt stylen. Wij laten je hieronder nog wat foto’s zien om je op ideeën te brengen en je hopelijk te inspireren op wat meer kleur in je leven!

 

__pic-serv12_PhotoManagerPublicMasters_Environmental_2011_amira_LT_purple  Scandes Lande Fauteuil roze Eyoba

 

Karlsson - Book Wandklok - groen Eyoba        Kartell Shibuya vaas grijs blauw rood Eyoba (3)Zuiver Ridge Pillow square multicolor kussen - Eyoba

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Geef je interieur een unieke twist!

Op sommige dagen ben je er gewoon aan toe om je interieur...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *