Fit achter je bureau!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Tegenwoordig zijn we allemaal bezig met het zo gezond mogelijk leven. We proberen voldoende te bewegen, goed op ons eten te letten… Vaak vergeten we daarbij een belangrijk onderdeel: onze (zit)houding en comfort. Een goed bureau met de juiste bureaustoel is cruciaal! Vooral als je vaak thuis werkt op je laptop of computer. Een computer bureau, waar moet je precies op letten? Lees snel verder!

Het juiste bureau vinden
Ben je vaak nog even thuis aan het werk? Een fijne werkplek is dan wel zo belangrijk. Het is goed om te kijken naar de juiste combinatie van bureau en bureaustoel. Een computer bureau waar je goed aan kan werken én waarbij het ook nog eens goed voor je houding is. Dit mag niet onderschat worden, daarom vertel ik je er graag wat meer over. Op deze manier kom je altijd tot dé perfecte werkplek!

Het perfecte bureau? Dat is lastig te zeggen, want iedereen heeft hierin weer een andere voorkeur. De een wilt veel ruimte voor een laptop of computer, de ander heeft aan een klein beetje ruimte voldoende. Het is ook goed om te kijken naar de diepte van een bureau. Een ondiep bureau werkt namelijk niet prettig, omdat je dan bijvoorbeeld niet goed met je arm kan leunen op het tafelblad om de muis te gebruiken of iets te schrijven.

Clean desk!
Een bureau is eigenlijk altijd in zicht en dat is ook logisch. Het is tenslotte niet iets dat je even kan opbergen en wegstoppen 😉 Zorg er echter wel voor dat je het opgeruimd houdt. Zo creëer je niet alleen een mooier beeld, want het werkt ook een stuk prettiger! Allerlei papieren op je bureau? Niet handig! Op deze manier kan je niet prettig werken. – Rust in je huis, rust in je hoofd! Toch? – Oké, terug naar de bureaus… 😉 Wat voor een stijl spreekt jou aan?

Heb je een hoekbureau nodig en hou je van simpel? Dan is dit bureau wellicht iets voor je!

Schermafbeelding 2016-03-10 om 11.14.59

Persoonlijk vind ik het onderstaande computer bureau leuk én handig. Je kan dit bureau op verschillende manieren gebruiken. Dit is handig, vooral wanneer je het bureau in de toekomst wilt gebruiken in een andere ruimte. Daarnaast is er ook nog eens voldoende opbergruimte.

Schermafbeelding 2016-03-10 om 11.16.27

Schermafbeelding 2016-03-10 om 11.16.43

Schermafbeelding 2016-03-10 om 11.16.56

Computer bureaus… Er zijn er zoveel! Hoekbureaus, rechte bureaus, simpele bureaus en bureaus met een opvallend design. Jouw smaak is het allerbelangrijkst: wat vind jij het mooist en wat past bij jouw wensen? Neem eens een kijkje bij Otto en ontdek jouw ideale bureau!

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Zo houd jij jouw interieur lang mooi

We zitten er dagelijks op, lopen erop en zitten eraan: ons interieur!...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *