Een wijnpaal in jouw interieur? [MET KORTINGSCODE!]

Inspiratie tijd: 3 minuten

We zijn altijd gek op originele producten voor in een interieur en als het dan ook nog eens om wijn gaat… win-win! 😉 Naast dat het gewoon lekker is om een wijntje te drinken met familie en/of vrienden, is het ook super leuk om dit mooi en origineel neer te zetten in je interieur. Ik kwam iets tegen en moest het gewoon met jullie delen!

Wijnpaal

Ken je Wijnpaal al? Misschien heb je het al een keer voorbij zien komen, maar graag vertel ik je er wat meer over! Het is een originele manier om wijn op te bergen. Ofja, op te bergen… het is een mooie eyecatcher in je interieur! Wijnflessen mogen namelijk wel gezien worden! Vinden jullie ook niet?


Foto: Woontrendz

De naam zegt het al: een paal om jouw wijnflessen in neer te zetten. De wijnpaal is gemaakt van duurzaam FSC-gekeurd hout en biedt plaats aan 20 van jouw wijnflessen en is gemakkelijk zelf te plaatsen. Op de website zie je vier wijnpalen: clean, classic, custom en champagne.

Clean

De ‘clean’ is onbewerkt en ongespoten. Je kunt deze wijnpaal dus bijvoorbeeld zelf nog verven of gewoon zo laten. Het is geschikt voor 20 wijnflessen.


Foto: Woontrendz

Classic

‘Classic’ is de wijnpaal waar het ooit mee begon. Ook deze wijnpaal is geschikt voor 20 wijnflessen. Het is zijdeglans gespoten in een witte kleur (RAL 9010).


Foto: Woontrendz

Champagne

De naam verklapt het al… maar in de wijnpaal genaamd ‘champagne’ kun je 17 wijnflessen plaatsen én 3 champagneflessen. De kleur en afwerking kun je zelf kiezen.


Foto: Woontrendz

Of kies voor custom!

Liever een wijnpaal helemaal customizen? Dat is ook mogelijk bij Wijnpaal! Kies dan voor ‘custom’ en bepaal je eigen kleur en afwerking en je geniet van een wijnpaal die helemaal voldoet aan jouw wensen. 😉


Foto: Woontrendz

De wijnpaal is erg gemakkelijk te monteren! Erg handig dus. Binnen no-time heb je jouw wijnpaal staan. Bovendien vind ik het echt een mooie toevoeging aan een interieur. Het is een meubelstuk waar je echt iets aan hebt én dat er mooi uit ziet!

Kortingscode: 15% korting!

Extra leuk: we hebben een kortingscode voor jullie! Je krijgt namelijk 15% korting met de code ‘furnlovers15’. Gebruik je deze code? Dan maak je tot 1 december 2017 kans op een compleet met wijn gevulde wijnpaal!


Foto: Woontrendz

Wat vind jij van deze wijnpalen? Super gaaf toch?! Neem vooral eens een kijkje bij Wijnpaal voor nog meer inspiratie. Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Wijnpaal. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Hoe onderhoud je je verwarming?

Wist je dat het ontzettend belangrijk is om je verwarming goed te...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *