Een kale muur? Dit is de oplossing!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Al een tijdje liep ik tegen iets aan: de muur bij de kinderbox vond ik zo kaal ogen. Ik heb er posters opgehangen, een foto van ons dochtertje, maar ik was niet tevreden. Toen ben ik eens gaan kijken naar wat ik hierboven kon hangen. Ik heb aan van alles gedacht… een schap, een klok… maar ik was er toch snel op uitgekeken. Toen moest ik opeens denken aan een IXXI! 

We hebben op meerdere plekken in ons huis wel iets aan de muur. Niet overal natuurlijk, maar ik vind het zo leeg ogen als er weinig aan de muur hangt. Hebben jullie dit ook? Ook hebben we al een IXXI in ons huis hangen, namelijk in onze hal. Daar hebben we een foto van onze vakantie naar Cuba laten uitvergroten. Nog steeds mega blij mee. 

Maar toen ik deze IXXI tegen kwam op hun website, zag ik het gelijk voor me. We hebben een groene muur in onze woonkamer en daardoor springt de ‘afbeelding’ er echt uit. De IXXI heet ‘Quotes’ en die naam is er met een reden. Je kunt namelijk allerlei verschillende quotes, woorden of gewoon letters maken. Zo kun je het ook nog eens afwisselen en ben je er nog lang niet op uitgekeken. Je kunt ook kiezen voor de omgekeerde variant: witte letters en een zwarte achtergrond. 

De afmeting kun je ook zelf bepalen. Als je een liggende IXXI wilt, dan maak je gewoon een andere creatie. Ik zag deze quote op de website staan en ik vond dit echt heel erg mooi: all we have is now. Ik denk dat we dit allemaal wel kunnen beamen of ons zichzelf hierin kunnen vinden. 

IXXI

Ben jij al bekend met IXXI? Het werkt eigenlijk heel makkelijk. Je kunt kiezen om een eigen foto te gebruiken of om een afbeelding uit de beeldbank van IXXI te gebruiken. Het formaat kun je zelf bepalen. Daarnaast zet je de IXXI gemakkelijk in elkaar door middel van de ophangtools. Daarnaast gaat het materiaal lang mee: het is gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal. Dit is UV-bestendig, waterproof en kreukvrij. 

Bij de IXXI krijg je de uitleg hoe je het moet ophangen. Het enige wat je nodig hebt is de ophangstrip en de tesa Powerstrips. Zo kun je het altijd nog gemakkelijk afwisselen.

Wat vind jij van onze nieuwe IXXI? Staat leuk zo bij de box, toch?! Voor meer informatie kun je kijken op de website van IXXI! 

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

De trend van 2018: robuuste leren bankstellen in de gaafste kleuren

Toe aan een nieuwe bank? Waar moet je dan op letten? Het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *