Do’s and don’ts bij het inrichten van een kamer

Inspiratie tijd: 3 minuten

Een kamer inrichten… Kom je er niet helemaal uit of heb je geen idee waar je moet beginnen? Alles wat je op Pinterest en Instagram ziet lijkt allemaal zo makkelijk…. En misschien is dat ook wel zo! Ik vertel je graag hoe je met een paar kleine veranderingen in huis een andere draai aan je interieur kan geven. Een aantal do’s and don’ts bij het inrichten van een kamer: lees snel verder!

Kussens voor het interieur
Bij de woonkamer kan je simpele dingen veranderen én toch een vernieuwend interieur creëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke kussens? Ik denk dat je het merk Riverdale wel kent. Voor degene die het niet kennen: Riverdale is een merk met enorm veel woonaccessoires. En met enorm, bedoel ik ook echt heel veel! Je kan hierbij denken aan accessoires voor het hele huis; zélfs de keuken en badkamer. De kussens van Riverdale vind ik een echte aanrader! De kwaliteit is super en het ziet er ook nog eens leuk uit.

Op onderstaande foto’s is duidelijk te zien wat andere kussens doen met een ruimte. Het is maar net wat je meer aanspreekt. Wil je kleur of juist niet? Kussens veranderen een hoop in een interieur! Ook leuk voor de afwisseling 😉

SS16-072

SS16-075

Authentieke lampen met een stoere touch
Onlangs kwam ik Het Adres Webshop tegen en zag dat zij een groot assortiment aan Riverdale producten hebben. In dit assortiment vind je bijvoorbeeld ook Riverdale lampen. Lampen kunnen eigenlijk niet ontbreken in een huis: lampen zijn praktisch én brengen ook sfeer. Met het assortiment aan lampen van Het Adres Webshop kan je zelf een lamp samenstellen. Ideaal! Zeker een do: stel je eigen lamp samen en kom zo tot hét perfecte resultaat.

GC14-0258

GC14-0342

Do: maak combinaties!
Ik vind het erg leuk om dingen te combineren. Heb je een kastje waar nog niets op staat? Combineer een klok met een lamp. Of wat dacht je van servies, etagères en dienbladen? Door het grote assortiment aan Riverdale producten kan je altijd wel een leuke combinatie maken.

Don’t: te veel bij elkaar
Dit lijkt in eerste instantie nu wat tegenstrijdig. Combinaties zijn leuk en een must voor in een interieur. Echter is het wel belangrijk om te voorkomen dat het niet té wordt. Op deze manier wordt het namelijk te druk en onoverzichtelijk. Als er te veel wordt neergezet op bijvoorbeeld een kastje, dan kan het rommelig ogen en dat willen we natuurlijk voorkomen. 😉   

Welke unieke en/of opvallende combinaties gebruik jij in je huis? Heb je een bepaalde voorkeur voor kleur? I’m curious!

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Babytalk: de kinderkamer verven

Bij het inrichten van de babykamer komt veel kijken… Om te beginnen...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *