De wondere wereld van koper

Inspiratie tijd: 3 minuten

Copper pendant lamps
Is het jou ook opgevallen dat je steeds vaker koper terug ziet komen in het interieur? Op dit moment is koper dé trend op het gebied van interieur. Deze trend is vorig jaar naar Nederland komen overwaaien, maar is dit jaar nog steeds niet weg te denken in een Nederlands interieur. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is er in koper. Wel zo leuk, want zo kun je het op elkaar afstemmen. Maar één item van koper is natuurlijk ook leuk. Dan is het de eyecatcher van die ruimte.

Reader desk lamp copperCupid copper L-XL-2Kartell Bourgie Tafellamp Koper Eyoba (1)

Kies voor een koperen bijzettafel, lamp, kast of misschien zelfs wel een kroonluchter en maak jouw inrichting compleet! Combineer er op los en zoek de juiste combinatie voor jouw huis/kamer. Vind je een koperen kast of tafel iets te veel van het goede? Dan kun je ook gaan voor een subtiele koperen accessoire als een klok of kleine tafellamp. Zo krijg je toch die warme sfeer die koper met zich meebrengt, maar is het niet te overheersend. Wil je dat jouw koperen item een eyecatcher wordt, kies dan voor een groter item, zodat het goed opvalt. Zo wordt jouw koperen item het stralende middelpunt van de kamer.

Manniska Cobra Kast Eyoba (60)

 

Het fijne aan koperen meubels is dat ze te combineren zijn met allerlei andere meubels. Zo kan je het combineren met een landelijke inrichting, maar past het ook perfect in een modern interieur. Hout, glas, ijzer? Het past er allemaal bij. En niet alleen bij verschillende materialen, ook bij alle kleuren! Heb je inrichting met gele items? Het past erbij. Heb je een inrichting met paarse items? Ook daar past het bij. Daarnaast zorgen koperen items ook nog eens voor een warme sfeer in huis. Om helemaal in de koper-mood te komen hebben we nog een aantal leuke items onder elkaar gezet. Laat je verrassen door de warme sfeer en laat ons je meenemen door de wondere wereld van koper.

Clock setting marble (1 van 1)

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiratie bij Henders & Hazel, XOOON en COCO maison

Maandag 6 november was het zover, met een groep enthousiaste bloggers bezochten...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *