Dé plant voor in je interieur

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hi allemaal! Ik ben gek op planten en bloemen… Je ziet vaak bij Furnlovers planten en bloemen langskomen en ook voor in mijn huis kies ik het liefst voor een fleurige bloem of plant. Het maakt een interieur sfeervol, gezellig en vrolijk. Vooral wanneer het zonnetje zich steeds vaker laat zien, merk ik dat ik direct op zoek ga naar nieuwe, leuke planten. Hebben jullie dat ook altijd? In deze blog vertel ik je meer over een mooie plant, namelijk de Phalaenopsis.

Gorgeous Gold

Je zult de plant vast wel kennen, de Phalaenopsis. Misschien beter bekend als de Orchidee. Een van mijn favoriete planten. Wij ontvingen van kwekerij Hoog Bos deze prachtige Phalaenopsis (zie hieronder) uit de lijn ‘Gorgeous Gold’. En de naam zegt het al… Gold! De plant is echt van een uitstekende kwaliteit, met veel bloemen op de takken. De planten uit de lijn ‘Gorgeous Gold’ onderscheiden zich door de vele bloemen en takken. Hierdoor blijven ze extra lang houdbaar en kun je er dus langer van genieten. Ideaal! Jep, it’s my favourite! Misschien heb je, net als ik, niet hele groene vingers… Maar: geen zorgen! Dan is deze plant zeker een aanrader. Ik leg zo uit waarom.


Check hoeveel mooie blaadjes er op de plant zitten. En die kleur!

H20-bloom watersysteem

Zoals ik net vertelde hoef je je echt geen zorgen te maken als je niet heel erg handig bent met planten en bloemen. Misschien weet je bijvoorbeeld niet precies hoeveel water een plant nodig heeft. Begrijpelijk! Hoog Bos heeft een handig H20-bloom watersysteem. Dit watersysteem bevat een doorzichtige vaas over de pot voor een watervoorraad.

Als je de plant hierin houdt, dan zal het zeker goed gaan! Wanneer je de plant te veel water geeft, wordt het water opgevangen en opgenomen door de plant via de stick. De plant neemt dus precies de nodige hoeveelheid water.


Er zit ook een handige beschrijving bij de plant.

De Phalaenopsis uit de Gorgeous Gold lijn onderscheiden zich door de hoeveelheid bloemen.

Hoog Bos

Wat me gelijk opviel aan Hoog Bos is dat zij écht vooruitstrevend zijn. Het watersysteem, de kwaliteit, de uitstraling… Echt indrukwekkend. Maar ook niet zo gek, want Hoog Bos komt vanuit een telersfamilie en kwekerij. Een grote bundeling aan telerservaring, productontwikkeling en passie voor het vak. De Phalaenopsis wordt door hen gekweekt met daarbij altijd de doelstelling om de beste kwaliteit te leveren. Dat is duidelijk te zien: een uitstekende kwaliteit, lange houdbaarheid en een mooie uitstraling. Wat vinden jullie trouwens van de kleur? Het springt er echt uit!

Is deze plant ook iets voor jou? Jazeker! Ik vind dat deze plant eigenlijk wel in elk interieur past. Bovendien kun je natuurlijk je eigen favoriete kleur kiezen. Zo zagen we de plant bij Sabrina van @sabrinavisual ook voorbij komen. Ben je benieuwd naar haar plant? Check it out: click here. 

Bestel de Phalaenopsis ook!

En, het mooiste is: je kunt deze plant gewoon bestellen! Het wordt goed verpakt, zodat het goed bij jou aankomt en jij direct kunt genieten van jouw aankoop. Bekijk het hier en bestel het direct. Succes! Liefs, Eva.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Hoog Bos (via Pull Position). Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Tafels die tegen een feestje kunnen

Het is december en dat betekent: feestmaand! Ik kijk altijd erg uit...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *