De nieuwste trends spotten: botanical living

Inspiratie tijd: 3 minuten

Jullie hebben het vast en zeker inmiddels wel door… maar ik vind het super leuk om overal trends te spotten. Op deze manier kom je er namelijk elke keer weer achter waar je terecht kunt voor de nieuwste trends. Er zijn verschillende trendstijlen die ik tegenkwam bij Henders & Hazel en ik wil jullie graag meer vertellen over de botanische trend! Op naar nieuwe inspiratie!

Trendstijlen

In de afgelopen tijd is de botanische trend steeds populairder geworden. Veel mensen kiezen voor meer groen in huis: planten, een gekleurde muur, prints en dergelijke. Onderstaand moodboard laat deze combinatie goed zien. De afbeelding van auto’s zorgt voor een stoere uitstraling, maar door de zachte kleuren van de lampen ontstaat een rustiger geheel. Accessoires versterken de botanische trend en kunnen echt het verschil maken!

HEN_Le_port_Mood_VKU

Wanneer je de botanische trend in grote mate wilt doorvoeren in je interieur, dan kun je ook kiezen voor meubels die er echt uitspringen: bijvoorbeeld een groene stoel. Deze mooie fauteuil kwam ik tegen bij Henders & Hazel.

HEN_Le_Port_Atoll_fauteuil_VKUJe kunt deze groene kleur ook doorvoeren in andere meubels, zoals eetkamerstoelen of een hoekbank. Henders & Hazel laat met deze manier zien dat je het op je eigen manier kunt doorvoeren. Het kan erg opvallend, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Als je kiest om deze kleur op een subtiele manier toe te passen in je interieur, zou ik aanraden om te kiezen voor één meubelstuk. Wil je het iets opvallender? Dan ga je voor een aantal gekleurde eetkamerstoelen. En, mocht je het écht groots willen aanpakken, kan je ook kiezen voor een opvallende bank.

HEN_Le_Port_Jenna_Jerko_model_v2

HEN_Le_Port_Perugia_model_3_v2

Let’s go green!

Groen mag dus niet ontbreken bij de botanische trend. Een plantje hier en daar zal al veel veranderen!

HEN_Le_Port_33545_Kast_VKU (1)

Of juist back to basic…

Vind je de groene kleur toch best heftig? Of wil je de botanische trend op een rustige manier aan je interieur toevoegen? Onderstaande foto laat zien hoe je het ook kunt doen! Een mooi, rustig, schilderij waar een zebra op is afgebeeld, een grijze bank en cognac stoelen voor meer warme kleuren. Een groene plant erbij en je creëert zo jouw botanische trend op een neutralere manier.

HEN_Modrava_Palio_Kibo_light_grey_model 1

Hoe zou jij de botanische trend in je interieur toepassen? Ik ben benieuwd! Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Henders & Hazel. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Inspiratie 2017

Furnlovers inspiratie! Wat wil jij zien? Furnlovers inspiratie! Wat wil jij zien? Furnlovers inspiratie!...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *