De nieuwe Flexa kleur van 2018: Heart Wood!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Heart wood is de nieuwe Flexa kleur van 2018! Zelf vind ik de kleur erg mooi, want de kleur is natuurlijk en zacht! Je kunt het met verschillende kleuren en meubels combineren. In deze blog wil ik je daar graag meer over vertellen! 

Heart woord

De kleur Heart Wood is een rustige en lichte kleur.  je kunt de kleur met veel combineren, maar ik zou dan wel voor warme kleuren gaan! Persoonlijk vind ik het mooi om het te combineren met lichte kleuren zoals wit. Met donkere kleuren valt het ook goed te combineren, zoals je op de foto hieronder ziet. Het is maar net wat jouw smaak is en welke sfeer je in jouw huis wilt creëeren.

Toepassen van Heart Wood

Zoals je ziet op de foto hieronder is het ook erg mooi om Heart Wood te combineren met lichte kleuren! In eerste instantie had zelf niet gedacht aan de combinatie van blauw en roze, maar kijk hoe super leuk dit staat! Je zou denken dat het er erg druk uit zou gaan zien, maar de witte rand die overloopt in het plafond houdt het weer rustig. Dat de kleur niet helemaal tot het plafond loopt vind ik ook erg creatief en leuk bedacht! Je ziet nu wel vaker dat de onderkant van een muur tot de helft een kleurtje heeft of het onderste randje, maar zoals op de onderstaande foto heb ik het niet vaak gezien. Het staat super tof en houdt de kamer rustig en licht!

Je kunt de kleur met zowel donkere als lichte meubels combineren. Het is maar net wat je zelf wilt! Als je veel donkere meubels gebruikt zou je woonkamer al snel een wat donkere uitstraling krijgen. Wat je hieronder op de foto ziet is dat ze veel kleuren hebben gebruikt, zowel op de muur als in het interieur. De grote meubelstukken hebben ze licht gehouden, omdat het anders al snel heel druk wordt. Er zijn veel donkere accessoires gebruikt, zodat er toch wat variatie in het interieur zit! Hou je meer van een rustige uitstraling, dan kun je ervoor kiezen om de meubels allemaal licht te houden of wat wit toe te voegen aan de muur.

Wat vind jij van de flexa kleur van  2018? Zou je het meer combineren met donkere of lichte kleuren? Ik ben benieuwd! Liefs, Isabel

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Het verschil tussen een tuinset en een loungeset

In de wereld van het tuinmeubilair zie je veelal dezelfde termen voorbijkomen....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *