De limited edition Artemide Tolomeo Micro in goud!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Laatst schreef ik in de Weekly Favourites al over goud… I love it! Toen ik hoorde dat dmlights vanaf nu ook de Limited Edition van Artemide Tolomeo Micro heeft in het goud werd ik gelijk enthousiast! Deze gouden bureaulamp deel ik maar al te graag met jullie.

Over Artemide Tolomeo

Artemide is een Italiaans designmerk die zich richt op het creëren van op maat gemaakte lampen. Ze vertalen de wens van de klant naar een product. Erg leuk dus, want ze houden écht rekening met de nieuwste trends! De Artemide Tolomeo lijn is een van de bekendste en populairste lijn van Artemide. Ook al bestaat deze lijn al meer dan 30 jaar: ze blijven altijd vernieuwen. En, nu met deze Limited Edition bewijzen ze het weer!

Limited edition Artemide Tolomeo Micro in goud

De originele bureaulamp, Artemide Tolomeo Micro, is zilverkleurig. De limited edition versie is daarentegen goudkleurig en dat geeft de lamp een compleet andere look. Het design komt oorspronkelijk uit 1987 en is ontworpen door Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina. Het design is in een nieuw jasje gestoken en nu verkrijgbaar bij dmlights!

artemide-tolomeo-micro-gold-limited-edition-1

artemide-tolomeo-micro-gold-limited-edition-38

Goud combineren in je interieur

Goud is natuurlijk best opvallend en daarom denk je misschien dat het lastig te verwerken is in jouw interieur… maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Doordat goud soms best opvallend kan zijn, kun je het beste een rustige basis kiezen in je huis. Denk bijvoorbeeld aan wit, grijs en andere basistinten. Hierdoor heb je een rustige basis en kun je gouden accessoires toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een fotolijstje, een kussen met een gouden print of natuurlijk… de Artemide Tolomeo Micro in goud!

Hoe gaaf is deze prachtige gouden bureaulamp. Erg handig te gebruiken op jouw bureau! Maar je kunt de lamp ook zeker op andere plekken in je huis gebruiken.

artemide-tolomeo-micro-gold-limited-edition-31

Wat vinden jullie van de Limited Edition bureaulamp in het goud? Ik ben benieuwd! Liefs, Numai.

Dit is een gesponsord bericht.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Hoe vind je het perfecte vloerkleed?!

Het grote nadeel van alle keuzes op interieur gebied is dat je...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *