De leukste accessoires om je huis mee af te maken!

Inspiratie tijd: 4 minuten

Misschien ben je net verhuisd, heb je jouw huis een make-over gegeven of vind je gewoon dat je huis niet helemaal af is. Vaak richten we ons in eerste instantie op de meubels en kleur op de muur en dat is natuurlijk ook niet gek, want dat is de basis! Maar wat als dat af is, hoe kleed je het dan aan? Vandaag vertel ik over de leukste accessoires om jouw huis mee af te maken!

Hoe begin je bij het kiezen van accessoires in huis?
Je zou denken; hoe moeilijk is het nou om accessoires te kiezen voor in huis? Ik geef je gelijk als je dit denkt, het hoeft niet moeilijk te zijn. Maar waar we snel de fout in maken is dat we accessoires kopen die we – natuurlijk – mooi vinden, maar niet kijken of al deze accessoires bij elkaar passen. Vaak maken we er een bonte bedoeling van met allerlei verschillende vaasjes, potjes, kaarsen en meer. Het kan natuurlijk zijn dat je houdt van een bonte bedoeling, maar wil je het liever rustig houden en één geheel? Ga dan voor accessoires die bij elkaar passen. Kijk hierbij naar kleur, materiaal en vorm.

Pastel blijft trendkleur 2016
We hebben afgelopen jaar veel pasteltinten in het interieur terug zien komen. En nu wordt deze trend voort gezet in 2016 en dan met name pastel roze! Ik ben een meisjes meisje, maar houdt niet per se veel van roze. Maar pastel roze ben ik fan van en zie ik graag terug in het interieur, echter wel subtiel en niet té veel. Inspiratie opdoen? Hieronder vind je hoe ik het zou toepassen!

957c522f11db5b80deec0fa822b2a129 (1)     bron libelle (1)

 

bron roomed (1)            eijerkamp bron (1)

Accessoires met koper of goud
Je hebt het hoogst waarschijnlijk wel voorbij zien komen: accessoires in koper of goud. Het was helemaal in dit jaar en dat zal aankomend jaar niet veranderen. ?Je kan met koperen of gouden accessoires je woonkamer een koninklijk tintje geven! Wil je weten hoe je dit kan doen? Bekijk deze prachtige foto’s!

af8ea1cb0586e24d90d873b816763770 (1)     kwamtum bron (1)

 

by noth bron (1)    cdinterieurs (1)

Mijn favorieten
Uiteraard heb ik zelf ook een aantal accessoires die bij mij favoriet zijn. Deze wil ik graag met jullie delen. Als ik ergens enthousiast van wordt zijn het kandelaren. Kaarsen geven altijd een warme en knusse sfeer en ik vind het dan wel zo leuk om deze kaarsen in een leuke houder te zetten. Er zijn er tegenwoordig veel te vinden en hoe vind je dan net degene die jij het leukst vindt? Hierbij laat ik je mijn favoriet zien.

Dit is de Lup kandelaar van het merk Hay Design. Ik vind deze zo leuk door zijn simpelheid maar tegelijkertijd zijn complexiteit. Simpele vormen, maar wel goed over nagedacht is.

hay-lup-sfeer_1_2

Naast een kandelaar vind ik ook dat een klok niet kan ontbreken. Vaak denken we helemaal niet na over een klok wanneer we gaan kiezen voor accessoires. Een klok is een accessoire die ook nog eens functioneel is en kan dan ook echt niet ontbreken in een interieur. Omdat ik vind dat accessoires wel een beetje bij elkaar moeten passen vind ik de Miner Wandklok een hele mooie optie. Deze is gemaakt van Leisteen en heeft koperen wijzers. Het is een prachtige en strakke klok en door de koperen wijzers past deze perfect bij de kandelaar.

miner_wall_clock_lb2 Knipsel

Wat vinden jullie van mijn favorieten? Zijn er nog accessoires waarvoor ik echt moet gaan in 2016? Laat het me weten!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De verschillen tussen LED en GU10 lampen

Hi you! Wat leuk dat je weer óf voor het eerst een...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *