Tijd voor vernieuwing!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Met dit heerlijke weer heb ik zulke veranderdrang… Ik wil overal wel iets anders: nieuwe woonaccessoires, frisse kleuren en mooie materialen. Herkenbaar? Maar hoe pak je dat eigenlijk aan? Ik wil je er graag meer over vertellen.

Tijd om op te ruimen!

Om te beginnen vind ik het altijd fijn als alles weer helemaal opgeruimd en afgestoft is. Vooral de kleine dingen waar je normaal gesproken minder snel de tijd voor neemt. Wanneer je aan het opruimen bent, zul je al vrij snel merken dat je spullen tegenkomt waar je eigenlijk niets meer mee hebt. Probeer vooral niet te veel te bewaren! Soms is het maar beter om iets weg te doen. Ik zie vaak dat mensen dat lastig vinden en uiteindelijk zul je zien dat je het tóch niet meer gaat gebruiken. Gebruik je iets niet meer of heb je er geen plezier meer van? Geef of gooi het weg!

sterk2

Nieuwe meubels?

Misschien vind je het een beetje te duur om gelijk een nieuwe bank te kopen. Mijn tip is om dan te kiezen voor kleinere meubels. Wat dacht je van een fauteuil of een leuke schommelstoel? Onderstaande schommelstoel van Artek is een goed voorbeeld. Het geeft namelijk een lichte uitstraling, door de ruimte tussen de spijlen van de leuning.

sterk1

Vloerkleden: kies een frisse kleur

Nu denk je misschien: “een vloerkleed kopen in het voorjaar?!” Jazeker! Kies voor een frisse kleur en creëer zo een compleet andere look. Een vloerkleed hoef je trouwens niet per se te gebruiken in de woonkamer. Wat dacht je van onderstaand idee?

sterk3

Bijzettafels

Bijzettafels zijn gemakkelijk te verplaatsen en hierdoor kun je het op meerdere plekken gebruiken. Ideaal! De Bent serie van Tristan Frencken vind ik erg leuk, vooral door de vrolijke kleurtjes!

sterk4

sterk5

Wat ga jij als eerste veranderen in je huis? Ga je een muur een andere kleur geven? Of kies je toch voor een nieuw meubelstuk? Ik ben heel erg benieuwd. De bovenstaande producten zijn allemaal verkrijgbaar bij Sterk Online. Dus, ik zou zeggen… Check it out! Liefs, Mariëlle.

 

Dit is een gesponsorde blog.

 

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

DIY: decoratie plank maken

Ken je dat gevoel… je wilt nieuwe wanddecoratie, maar wat?! Een hele...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *