Musthaves voor in de woonkamer

Inspiratie tijd: 3 minuten

De koude dagen komen eraan en dat betekent dat ook je interieur winterproof gemaakt moet worden! Om je woonkamer helemaal winterklaar te maken laat ik je in deze blog een aantal musthaves zien voor in de woonkamer. Heb jij ook al zo zin in de gezellige/warme avonden?

Zachte dekens en kussens

Niks is lekkerder dan op de bank te kruipen tijdens de donkere, koude winteravonden. Zorg daarom dat je genoeg zachte kussentjes en dekens op de bank hebt liggen. Dit zorgt niet alleen voor een warme en sfeervolle uitstraling, maar ook ligt het lekker zacht en warm. Op deze manier wil je toch niet meer van die bank af komen ;-). Tegenwoordig vind je kussens en dekens in elke gewenste kleur en formaat, kijk daarom goed naar wat bij jouw interieur past.

Een eyecatcher

Een overduidelijke eyecatcher in de meeste woonkamers is de bank. Een grote bank waar je gezellig met de hele familie op kunt zitten. Daaromheen wordt vaak alles ingericht. Kies je voor een 2-zits, 3-zits, 4-zits of 5-zitsbank? Dit hangt natuurlijk af van hoe groot je woonkamer is en met hoeveel mensen je woont. Bij een grote ruimte is een hoekbank ook erg mooi! Een grote hoekbank valt bijvoorbeeld goed op; een echte eyecatcher voor in de woonkamer dus. Heb je een wat kleinere woonkamer, maar wil je wel genoeg ruimte om te zitten? Kies dan voor een 2-zitsbank met twee mooie stoelen ernaast.

Toen ik op zoek ging naar mooie banken kwam ik deze prachtige 5-zitsbank tegen van So Home. Door de kleur valt de bank nog eens extra op!  

Goede kast

Een mooie kast mag absoluut niet ontbreken in je woonkamer. Je kunt zelf een kast kiezen naar jouw smaak en wens. Heb je veel spullen en wil je die graag in de opbergen? Kies dan voor een dichte kast. Zo is alles heerlijk uit het zicht. Deze onderstaande kast staat bijvoorbeeld prachtig. De vormen en de kleur maken het een mooi decoratiestuk. Heb je spullen die je juist graag wilt showen en laten zien? Dan is een open of halfopen kast perfect.

Zoals je ziet is een dichte kast ook mooi te combineren in je woonkamer.

Planten

De planten trend is ook in de winter een echte musthave voor in de woonkamer. Wie wordt er nu niet gelukkig van mooie groene planten? Als je ze op tijd water geeft blijven ze ook daadwerkelijk groen ;-). Het geeft een stuk meer gezelligheid en sfeer aan je huis. Een leuke stylingtip is om te kiezen voor verschillende planten en potten. Die afwisseling zorgt voor een extra speelse uitstraling.

Deze woonkamer heeft bijna alle musthaves. Er ligt een zachte deken op de bank. De kleur van deze bank maakt het weer een echte eyecatcher. En ook zijn hier mooie groene planten te vinden. Alleen de kast ontbreekt nog!

Welke musthave heb jij in je woonkamer? Deze meubels kwam ik tegen bij So home. Neem zeker eens ‘n kijkje als je meer musthaves wilt zien. Liefs Romée

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met So Home. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.    

Comments

comments

Tags from the story
Written By
More from Furnlovers

De mooiste vloerkleden voor in huis

Een vloerkleed zorgt voor veel sfeer en gezelligheid. Bovendien zorgt het voor...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *