Een nieuw jaar: meer relaxen!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Weer een nieuw jaar… wat gaat de tijd toch snel! Heb jij je goede voornemens alweer vastgesteld? Ik denk dat veel mensen zullen zeggen dat ze meer willen relaxen. Ik hoor het in ieder geval steeds meer voorbij komen: meer relaxen en meer tijd voor mezelf. Furnlovers zou Furnlovers niet zijn als wij daar niet een blog over zouden schrijven. 😉 Want hoe kun je dit goede voornemen nou toepassen in je interieur? Ik zal het je vertellen!

Meer relaxen in je huis!

Een nieuw jaar is voor veel mensen een teken voor een nieuwe start! Wel zo belangrijk om dan gelijk in je huis daar ook mee te beginnen. Je kunt denken aan een grote schoonmaak, de boel opruimen en dergelijke. Maar vervolgens komt er nog een ander punt: JIJ! Je wilt meer kunnen relaxen. Creëer dan ook een plek waar je dit kunt doen. Een relaxfauteuil is hiervoor ideaal! Je hebt niet alleen een extra zitplek, maar ook een plekje waar je eventjes kunt relaxen, een boek kunt lezen of je favoriete serie kunt bekijken. Daarnaast herinnert het je er ook aan dat als je de stoel weer ziet… het tijd is om weer even te relaxen als dat nodig is.

Inspiratie voor jouw relaxfauteuil

Om je alvast wat inspiratie te geven heb ik drie verschillende fauteuils uitgekozen om deze aan je te laten zien.

#1 Fauteuil met brede armleuning

Heb je de ruimte in huis? Dan kun je kiezen voor deze fauteuil met brede armleuning. Wat ook handig is aan deze fauteuil is dat het hoge poten heeft. Hierdoor is het veel makkelijker schoon te maken, want je kunt er goed onder met de stofzuiger. 😉

schermafbeelding-2017-01-04-om-10-57-55

#2 INOSIGN TV-fauteuil

Deze fauteuil heeft een neutrale kleur (is trouwens ook in andere kleuren beschikbaar) en is onder andere door de kleur goed te combineren met andere meubels.

schermafbeelding-2017-01-04-om-11-01-25

#3 COTTA Stretcher in retro-look

En… wanneer je helemaal ‘all the way’ wil gaan… Dan is deze fauteuil zeker een aanrader: de COTTA Stretcher. 😉 Je moet er wel veel ruimte voor hebben natuurlijk. Maar het is echt een mooie eyecatcher voor in huis! Hierin kun je maximaal genieten!

schermafbeelding-2017-01-04-om-11-09-28

Hoe ga jij dit jaar meer relaxen en tijd voor jezelf nemen? Heb jij ook een heerlijke plek waar je kunt relaxen of zoek je nog een relax fauteuil? Ik ben benieuwd! Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsord bericht. 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Weekly Favourites: het leukste servies

In onze Weekly Favourites vertellen we meestal over meubels, woonaccessoires en dergelijke,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *