Een fijn plekje voor de kat

Inspiratie tijd: 2 minuten

Zoals jullie misschien al wel weten hebben mijn vriend en ik sinds dit jaar een Britse korthaar: Gin. Zo leuk! We misten nog wel een fijn plekje voor Gin, waar hij in kan liggen en spelen. Maar… met mijn speurneus kwam ik bij een super leuk bedrijf en een héle leuke mand! 

Katten en manden: gaat dat samen?

Jep, het blijft volgens mij vaak een ding. Katten gaan op de meest rare plekken liggen. Zelfs op een radiator die helemaal niet lekker ligt volgens mij. Eerst twijfelde ik ook… moeten we een mand halen? We hadden al wel een “kussenmand”, maar daar ging Gin echt nooit in liggen. Maarja, toen zag ik deze mand bij Yvonne voorbij komen. Zij vertelde dat haar katten er echt in gingen liggen. Ik werd steeds enthousiaster…!

Oké. Eerlijk gezegd was ik al snel overtuigd toen ik de mand in het echt zag bij Yvonne. Het is zo’n gave mand én het past perfect in ons huis. De cognac kleur van de mand komt ook weer terug in onze bank. De perfecte match dus!

En, zoals je ziet: Gin ligt er écht in. Hij moest eerst eventjes wennen, maar vervolgens ging hij uit zichzelf er in. Een heerlijk plekje!

Indusigns

Indusigns is opgericht door twee broers: Gijs en Chiel. Ik vind dat Indusigns echt altijd unieke producten heeft. Van unieke items maken zij prachtige industriële producten voor in huis. En zeker niet alleen een katten- of hondenmand. Denk ook aan stoere lampen, tafels, banken, kasten en meer. De producten zijn vaak samengesteld uit verschillende gerecyclede en industriële items. Dat zie je bijvoorbeeld ook in deze mand terug. Van een olievat een honden-/kattenmand maken. Geniaal, toch?!

Ben je nieuwsgierig naar de eerste kennismaking tussen Gin en de mand? Haha. Ik heb het gefilmd!

 

Ohja, trouwens! Zoals je ziet is de mand groot! Het is dus ook echt perfect voor een hond bijvoorbeeld. Dat kan makkelijk! 😉

Wat vinden jullie van de stoere kattenmand? Ik ben er super blij mee! En Gin ook! 🙂 

Dit product is gesponsord door Indusigns. 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Accessoires van keramiek

Ik ben gek op de producten van Elke v/d Berg, zij maakt...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *