De nieuwste trends op het gebied van zitbanken: welke past bij jou? 

Inspiratie tijd: 2 minuten

Merk je dat het de hoogste tijd is om te investeren in een nieuwe zitbank? Bijvoorbeeld omdat de huidige bank niet meer zo mooi past in de grootte van de ruimte? Omdat je na vele jaren woonplezier weer eens wat anders wilt in combinatie met een dressoir? Of omdat je juist voor het eerst op zoek bent naar een nieuwe bank? In alle gevallen is de kans erg groot dat je druk op zoek bent naar de nieuwste trends. Welke trends zeker het overwegen waard zijn voor je eigen interieur en die je dus zeker eens een keer in de gaten moet houden, lees je hier. 

Een hotel-chique uitstraling met een bank in leer of velvet

Veel mensen dromen van een fijn interieur in een hotel-chique uitstraling. En dat is ook helemaal niet zo gek. Want je tilt hierdoor de sfeer van het interieur meteen naar een hoger niveau. Ook is deze stijl erg makkelijk te integreren in zowel nieuwbouwwoningen als bestaande bouw. Kenmerkend aan deze woonstijl is het gebruik van luxe stoffen, donkere materialen en gezellige woonaccessoires. Een kleine hoekbank in leer of velvet sluit haarfijn aan op deze woonstijl, mede dankzij deze luxe afwerking. Gaat daar je voorkeur op dit moment het meeste naar uit?

Ga voor retro en kies voor een bank in een ribstof

Een andere opmerkelijke woontrend is de retro stijl. Dit uit zich in onder meer kastjes van walnoothout, contrasterende kleuren en opvallende prints. De bank in de woonkamer mag dan zeker de blikvanger worden. Investeer bijvoorbeeld in een design dat is uitgevoerd in een ribstof. Naast dat het er erg luxe uit gaat zien, zitten deze banken ook nog eens enorm comfortabel. Niet zo gek dus dat meer en meer mensen de keuze maken voor deze stijl in huis.

Deze stijlen en meer bekijk je in een woonwinkel met een divers aanbod aan banken

Op het gebied van de stijl van de bank is er dus enorm veel mogelijk bij jou in huis. En aangezien een zitbank snel de aandacht trekt in de kamer, is het wel zo belangrijk dat het helemaal aan je wensen en eisen voldoet. Breng daarom snel eens een keer een bezoek aan een woonwinkel. Hier kun je zowel de kleuren als de materialen in het echt bekijken. Ook staat een woonspecialist graag voor je klaar voor meer informatie en een persoonlijk advies.

Written By
More from Furnlovers

Een duurzaam design met HarvestFresh technologie van Beko

Iedereen heeft thuis of op kantoor wel een koelkast. En, logisch ook...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *