De beste tochtstrippen

Inspiratie tijd: 2 minuten

Misschien ken je het wel? Er komt altijd tocht in je huis. Deuren kunnen gaan klapperen en er is altijd een vervelend windje in huis. Ik heb daarvoor de perfecte oplossing! Een tochtstrip waardoor er geen vervelende wind meer door huis komt. Ik ga je hier meer over vertellen! Lees je mee?

Iets voor jou?

Bijna iedereen heeft wel last van tocht in huis. Met een tochtstrip kan je dit volledig weg krijgen en zorgen dat jij een huis zonder tocht hebt. Je kan dit onder de deuren plaatsen, maar ook tussen de ramen. Als je bijvoorbeeld enkel glas hebt in huis is het een stuk koeler en al helemaal als hier ook tocht doorheen komt. Je kan er zelf achterkomen als jij je kan irriteren aan tocht. Tocht is erg vervelend en als je bijvoorbeeld aan het slapen bent kan je er ook een stijve nek van krijgen.

Welke tochtstrip heb je nodig?

Er zijn veel verschillende tochtstrippen, maar welke past het best bij jou en bij je huis? Ieder huis heeft verschillende soorten maten van deuren en ramen, daarom kan je niet zomaar tochtstrippen kopen en plaatsen. Je hebt rubberen tocht strippen, maar ook tochtstrippen met een borstel uitvoering. Ook het tochtprofiel kan van twee verschillende materiaalsoorten gemaakt worden. Er zijn tochtprofielen van EPDM (ethyleen propyleen dieen monomeer) te koop. Dit synthetische rubber heeft een hoge bestendigheid tegen vele zuren, UV stralen en basen. Daarnaast wordt er ook vaak gekozen voor aluminium tochtprofielen. Aluminium is licht en ondanks dat, net zo corrosie bestendig als staal. Aluminium tochtprofielen zijn vaak zilverwit van kleur en hebben een egale oppervlakte. Een tochtstrip kan voor zowel buiten- als binnendeuren gebruikt worden. Je kunt door middel van het plaatsen van een tochtstrip verschillende typen deuren tochtvrij maken. Tochtstrip glazen schuifwand? Ook dat is mogelijk!

Past bij elk interieur

De tochtstrips zijn gelukkig niet heel storend dat het bijvoorbeeld heel lelijk zou staan. Dat zou tenslotte ook zonde zijn van al je harde werk aan het interieur! Je kan ook zelf de kleur uitzoeken van de tocht strips.  De kleuren waar je uit kan kiezen zijn bijvoorbeeld zilver, mat zwart, creme wit en antraciet. Het zijn allemaal wel kleuren die je kan combineren met je interieur zonder dat het gaat storen. Ook voor bij je ramen geldt hetzelfde, het kan dat het hier ook niet mooi staan door bepaalde kleuren in je huis, maar dit is gelukkig niet het geval. Heb je bijvoorbeeld zwarte accessoires in huis? Neem dan een zwarte tochtstrip!

Voor meer informatie kan je altijd een kijkje nemen op de website van Foravida! Veel plezier van je nieuwe tocht strip!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Duurzaam genieten van je wijn met Vacu Vin

Ik kan ontzettend genieten van een lekker wijntje, maar de fles gaat...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *