Abstracte kunst waarmee je kunt afwisselen

Inspiratie tijd: 4 minuten

Ik hoor vaak van mensen dat ze graag kunst in huis willen hebben, maar dat dit soms een te grote stap is. Vooral omdat kunst vaak een dure investering is en juist daardoor ‘moet’ het wel iets zijn dat je lang in je huis wilt en kunt hebben. Maar wat als je interieur nou af en toe verandert en als je toch kunst in huis wilt? Bijvoorbeeld schilderijen die altijd bij jouw interieurstijl passen. Ik kwam een hele handige oplossing tegen die ik graag met jullie deel.

Maak je interieur compleet

Nu denk je misschien “mijn interieur compleet maken? ehhh, wat bedoel je?”. Ik vind dat abstracte kunst ervoor zorgt dat je jouw interieur een persoonlijke touch geeft. Het zorgt ervoor dat je iets toevoegt in je huis wat JIJ hebt uitgekozen en wat bij JOUW stijl past. Vaak is er ook een beleving bij een kunstobject of een schilderij. Een beleving die jij zelf ervaart. Voor iedereen kan de betekenis weer anders zijn. Zelf ben ik opgegroeid in een huis dat vol hing met schilderijen, gemaakt door mijn vader. En, elke keer als er iemand bij ons voor het eerst kwam, werd er wel een vraag gesteld over de schilderijen. Dat maakt het juist zo leuk, bijzonder én persoonlijk. Dus, ja, het maakt jouw interieur compleet. Misschien nog wel beter gezegd: het maakt je interieur rijker.

Afwisselen in abstracte kunst

Maar dan komen we weer op het punt waar jij misschien ook wel tegenaan loopt: je wilt niet altijd hetzelfde schilderij in je interieur. Got it! Ken je Abstract Artdesign al? Zij gebruiken losse textieldoeken in een strak, modern aluminium frame. Het geeft een luxe uitstraling én je kunt super makkelijk afwisselen. Wat ook erg tof is, is dat zij élke maand een nieuwe collectie lanceren. Meestal is dit afgestemd op de kleuren van het seizoen. In de lentemaanden bijvoorbeeld meer pasteltinten en in februari iets speciaals voor Valentijnsdag… Ik laat je een aantal voorbeelden zien!

 “Ben je toe aan iets nieuws? Kies dan voor een ander doek en creëer een hele nieuwe look!”

 

Trends gespot!

Een super concept, toch?! Doordat zij een actueel aanbod hebben, is het ook super leuk om te volgen want zo blijf je op de hoogte van de laatste trends. Als je bij Abstract Artdesign veel pasteltinten voorbij ziet komen in de lente, dan weet je dus direct wat jij nog meer kunt toevoegen in jouw huis die maanden. Keep yourself up-to-date! Een tip van me is om Abstract Artdesign alvast te liken op Facebook, want dan blijf je altijd op de hoogte van hun ontwikkelingen, trends en meer. Er zijn bijvoorbeeld ook plannen bij Abstract Artdesign om een samenwerking te starten met getalenteerde mensen voor het ontwikkelen van een nieuwe collectie. Via de website van Abstract Artdesign kun je je ook inschrijven op hun nieuwsbrief, zodat je echt niets mist. 😉

Mijn favoriet

Dit is toch wel mijn favoriet: de kleuren spreken me erg aan! Zelf krijg ik ook zo’n donkere kleur op de muur in mijn woonkamer, dus ik vind het dan heel mooi als er in een schilderij de combinatie is van lichte en donkere kleuren. Als het alleen maar donkere kleuren zou bevatten en je hangt dit op een donkere muur, heb je een grote kans dat het een beetje wegvalt. Dat is zonde!

Stiekem heb ik nog een favoriet (zie hieronder). Deze lijkt er wel een beetje op, maar heeft wat zachtere kleuren.

Ik ben benieuwd! Wat is jouw favoriet? En heb jij abstracte kunst in jouw huis? Neem eens een kijkje bij Abstract Design. Zeker een aanrader! 😉 Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Abstract Artdesign. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Pannen, koken, keukens… Wat kies jij?

Elke dag staan we weer in de keuken. We maken ons ontbijt,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *