Tv-meubels van Zen Lifestyle

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hi you! Ik vind het soms best lastig om een mooi tv-meubel te vinden. Er is veel keuze, maar het moet wel bij een interieur passen. Ben je op zoek naar inspiratie voor een tv-meubel die bij jouw stijl past? In deze blog laat ik je een aantal tv-meubels in verschillende stijlen zien die ik tegenkwam bij Zen Lifestyle! Ik hoop dat ik je weer wat kan inspireren.

Tv-meubel kiezen

Ik snap dat je een tv niet per se heel mooi vindt staan in je interieur, maar het hoort er toch wel bij ;-). Daar kunnen we niet om heen. Uiteraard kunnen we er wel voor zorgen dat het een stuk leuker staat. Een tv-meubel kan daar zeker bij helpen! Er zijn veel tv-meubels die bij verschillende soorten interieur stijlen passen. Misschien wil je dat een tv-meubel niet te erg opvalt, maar het kan ook zijn dat je er juist een mooie eyecatcher van wilt maken. Ik kwam bij Zen Lifestyle een aantal mooie tv-meubels tegen in verschillende stijlen die ik graag met jullie wil delen!

Scandinavische stijl

Tegenwoordig zien we steeds meer Scandinavische inrichtingen voorbijkomen. Dat zie je misschien ook al wel terug in onze #furnlovershometours serie op YouTube. Het is dan ook een toegankelijke stijl die je goed kunt combineren: rust, licht en eenvoud staan hierbij centraal. Dit leuke tv-dressoir past perfect in een Scandinavische woonstijl. De tv-dressoir heeft lichte kleuren en geeft een rustige sfeer aan je interieur. Het open houten gedeelte geeft het dressoir net iets extra’s. Love it!

Ook dit tv-meubel past goed bij een Scandinavisch interieur en is een mooie eyecatcher!

Moderne stijl

Hou je van een strak interieur, maar is de Scandinavische stijl niets voor jou? Misschien past de moderne stijl dan meer bij jou. Dit mooie tv-meubel is perfect voor een moderne look in je interieur. Het leuke aan dit tv-dressoir is dat je het staand, maar ook zwevend kan gebruiken! Door het dressoir op te hangen creëer je meer ruimte en openheid.

Industriële stijl

Een stoere stijl voor in een interieur vind ik erg mooi. Vooral als je het combineert met lichte elementen in je huis. Kijk hoe gaaf dit tv-dressoir is! De kast past goed bij een industrieel design. Dit komt onder andere door het materiaal staal en het gaas. Echt een stoere look. Achter het gaas kun je aan beide kanten leuke accessoires zetten voor extra aankleding. Zo leuk! Ik zou dit dressoir (naast de tv natuurlijk erop of erboven) stylen met een stoere cactus.

Zen Lifestyle

Op de site van Zen Lifestyle staan veel meer mooie tv-meubels, maar ook veel andere verschillende meubels! Zeker een aanrader om een kijkje te nemen. Bovendien is en blijft het altijd een persoonlijke smaak. Jij weet als beste wat past in jouw interieur. Mijn tip: kijk vooral goed naar de ruimte die je hebt. Dit is voor ieder huis tenslotte weer anders!

 

Ik ben benieuwd welk tv-meubel het beste in jouw interieur past. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Laat hieronder een reactie achter! XOXO Eva.

 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Zen Lifestyle. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijk een persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Weekly Favourites: 5 x leukste sierkussens

Hoi allemaal! Klaar voor een nieuwe week? Deze keer gaat de Weekly...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *