Maak van je wandkast een eyecatcher!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Rommel… het is er binnen no-time! Herken je dat? Je hebt een super mooi en strak interieur, alleen het is zó snel een rommeltje. Voor je het weet ligt er overal wel wat. Maar, waar moet je het laten? Tijd voor opbergruimte! Wij gingen ernaar op zoek en delen onze inspiratie graag met jou. Lees verder voor onze tips. 😉

Showen of verbergen?

Allereerst is het handig om de boel te organizen. Welke spullen gebruik je vaak en wat gebruik je maar eens in de zoveel tijd? Misschien heb jij wel een super mooi servies wat je liever wil showen, dan dat het verdwijnt in de keukenkastjes. Wij vonden de ideale oplossing om alles georganiseerd op te kunnen bergen, namelijk: een wandkast! Er is namelijk voor iedere wens wel een design te vinden. Of je nou een open kast wil, een gesloten kast of iets daar tussenin. Het kan allemaal. Vind jij het fijn om laatjes te hebben, of wil je juist liever planken? Er zijn allerlei mogelijkheden. Lees deze blog eens voor tips om je huis op te ruimen. 

Eyecatcher in je interieur

Naast dat een wandkast een functie heeft zoals het opbergen van jouw spullen, kun je hier natuurlijk ook een ware eyecatcher van maken. Waarom zou je het alleen functioneel willen als je ook een design kan kiezen wat jouw interieur helemaal af maakt? Je kunt kiezen voor een stoer design met een grove houtstructuur, of bijvoorbeeld juist voor een strak zwart design. Zoek jij een mooi plekje om jouw bijzondere servies te showen? Dan kun je gaan voor een vakkenkast of voor een kast met een gedeeltelijke open ruimte. Het is maar net wat jouw wensen zijn! 

In iedere ruimte

Bij een wandkast denk je er misschien al snel aan om het in je woonkamer te plaatsen, maar waarom niet in een andere kamer? Je kunt het namelijk ook inzetten als kledingkast in je slaapkamer, of meerdere kasten combineren en een inloopkast creëren. Heb jij een thuiskantoor en genoeg werkspullen om op te bergen? Dan is een wandkast ook super handig daarvoor! En als je je servies erin wil showen, waarom dan niet in je keuken? Ook daar kan je een wandkast mooi neerzetten. En als je je afvraagt of dat wel past, er zijn ook verschillende afmetingen te vinden. Een smalle kast of juist een bredere kast. Het is maar net wat jij wil!

Finishing touch 

Is het jou gelukt om de perfecte wandkast te vinden? Super! Misschien heb je nu zelfs nog wel ruimte over of weet je niet goed wat je met het open gedeelte in de kast moet doen. Of misschien heb je een open kast gekozen en vind je het nog wat rommelig ogen? Gebruik dan bijvoorbeeld mooie opbergbakken. Zo kun je beter sorteren en organiseren en oogt het minder rommelig. Om de puntjes-op-de-i te zetten en het helemaal af te stylen is het tijd voor accessoires! Je kunt de kast decoreren met plantjes, maar ook met andere woonaccessoires. Heb jij fotolijstjes met leuke herinneringen of met foto’s van jouw dierbaren? Dan kun je die ook mooi in de kast neerzetten. Mijn laatste tip is om het schoonmaken en onderhouden van je huis goed bij te houden. Maak het jezelf gemakkelijk met een robotstofzuiger, plan tijd in zodat je er niet aan ontkomt en geniet van een mooi, opgeruimd huis! 

Voor welk design ga jij? En ben je er al klaar voor om te organizen? We zijn erg benieuwd! 😉

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Ikbenstil: computers op maat

Een goede computer: het is noodzakelijk in jouw bedrijf. Je wil natuurlijk...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *