Landelijke verlichting van Tiffany bij Sfeerleven!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Verlichting hebben we eigenlijk allemaal wel in huis. Maar waar let je eigenlijk op bij het aanschaffen van verlichting? De ruimte, de hoogte, de stijl? Er is zo ontzettend veel keus!  Soms kan het dus best lastig zijn om echt een goede keuze te maken. Tijd voor nieuwe inspiratie! Dit keer wil ik landelijke verlichting uitlichten. Lees je mee?  

Landelijke stijl

Veel mensen denken bij een landelijke stijl alleen maar aan een sobere uitstraling. Dit is zeker niet waar! Er is namelijk ontzettend veel mogelijk in een landelijk interieur. Bij de landelijke stijl draait het om eenvoud en rust. Met wat leuke accessoires, waaronder lampen, creëer je pas echt je huis helemaal naar jouw smaak. Hou je van lichte meubels? Kies dan ook om de muren licht te houden, zo krijg je een mooi geheel! Vind je dit toch te saai? Ga dan voor een grijze of licht bruine verf. Bij landelijke verlichting zie je dit eigenlijk ook terug! In de verlichting wordt hier en daar ook nog wel een frisse kleur toegevoegd!  

Sfeerleven1

Combineer oud en nieuw!

Om de perfecte look te creëren kun je oude en nieuwe elementen met elkaar combineren. Zo zorg je voor een persoonlijk en karakteristiek landelijk interieur. Een voorbeeld hiervan vinden we terug in de verlichting van de Tiffany collectie, verkrijgbaar bij Sfeerleven. Met deze collectie kun je eigenlijk alle kanten op. De collectie heeft erg veel soorten, maten en kleuren lampen. In de eerste instantie zijn de Tiffany lampen een lichtbron, maar het is ook een schitterend object waarmee je een saaie hoek of muur weer helemaal leuk maakt! Ik ga een aantal lampen uitlichten. De Tiffany wandlampen spreken me bijvoorbeeld erg aan, maar ik wil ook de bureaulamp en de plafondlampen laten zien van de collectie Tiffany.

Sfeerleven2

Tiffany collectie

Het merk ‘Tiffany’ kan worden geassocieerd met landelijke en sfeervolle woonaccessoires. De lampen van Tiffany worden gekenmerkt door het prachtige ‘glas-in-lood’ effect, waardoor ze niet alleen een lichtbron zijn, maar ook voor een warm en sfeervol licht zorgen. Naast de prachtige lampen heeft het merk Tiffany ook panelen, windlichten, wandlampen en meer!

Tiffany hanglampen

Ik wil als eerste de hanglamp van de Tiffany collectie uitlichten. Wat een prachtige kleuren, die gemakkelijk te combineren zijn bij de rest van jouw interieur. De collectie heeft meerdere verschillende hanglampen, waardoor je genoeg keuze hebt. Persoonlijk heb ik al een favoriete hanglamp, namelijk de Tiffany hanglamp met de vlinder! Wat een prachtstuk! Combineer deze hanglamp met een rustig interieur en de lamp komt extra tot zijn recht.

Sfeerleven3

Tiffany bureaulampen

Door naar de volgende beauty’s, namelijk de bureaulampen van de Tiffany collectie. Voor direct, maar toch erg gezellig en sfeervol licht kies je voor een van de bureaulampen van de Tiffany collectie. Zelf zou ik na lang twijfelen gaan voor de onderstaande bureaulamp. Ik vind deze lamp echt prachtig: een echte eye-catcher!

Sfeerleven4

Tiffany vloerlampen

En, als laatste: de vloerlampen van de Tiffany collectie. Verlicht elke hoek van je huis met niet alleen functionele verlichting, maar ook nog eens erg mooie lampen. Met de verlichting van Sfeerleven kun je eindeloos combineren, zodat het nog meer naar jouw smaak wordt gebracht. Op die manier creëer je jouw persoonlijke Tiffany lamp die aan al jou wensen voldoet. 😉

 

Ik heb jullie mijn mening gegeven over de mooiste Tiffany lampen. Ik ben benieuwd voor welke jullie zouden gaan! Xoxo Sara.

 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Sfeerleven. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Waar moet je aan denken bij een badkamerrenovatie?

Een badkamer renoveren kan een heel project zijn. Het is daarom goed...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *