De verbouwing is in volle gang!

Inspiratie tijd: 2 minuten
Hallo meiden! We zijn inmiddels een paar maanden verder na mijn vorige blog. En ik zit middenin de verbouwing!
Het ”ergste” hebben we gehad gelukkig, dus nu is het wachten geblazen in verband met drogen. Maar ik zal bij het begin beginnen.. 11 februari zijn we begonnen. Op zaterdag is alles eruit gehaald; keuken, vloer, de steenstrips muur, vensterbanken en de lambriseringen, heerlijk!! Toen al de hele week bezig geweest met dingen afbreken en dergelijke. Echt mannenwerk, dus ik heb lekker niets gedaan 😏.
IMG_20170212_085613_177
20170216_160425
Daarna kwam de elektricien, en iemand om gaten en sleuven te vrezen. Als we dan bezig gaan, doen we het ook meteen goed. De verwarmingsbuizen in de muur, en waar de boxen etc. komen is allemaal weggewerkt. Maar gos, wat een stof zeg! En als ik ergens niet goed tegen kan… maar goed, ‘t is voor een goed doel! En het wordt helemaal hoe wij het willen, hoe tof is dat!
IMG_20170228_160151_643
Maar wat was ik blij dat de stukadoor vorige week kwam… Het was echt een bouwval, met ruwe muren en overal gaten. Nu zie je dat het al mooi wordt! Alle gaten weggewerkt, muren en plafond glad. Ik ben er nu al blij mee! En nu is het nog een week wachten en dan kan de schilder een week aan de gang. Na de schilder komt de gietvloer, en na een week uitharden, en geen nattigheid erop komt… de keuken! Ik kan niet wachten!
IMG_20170306_075045_915
Nu ben ik al heerlijk dingen aan het shoppen voor de nieuwe inrichting, super leuk! Want natuurlijk wil je dan heel veel nieuwe dingen scoren! 😉
Ik zal jullie over een tijdje het eindresultaat in een blog laten zien, hopelijk schijnt dan heerlijk de zon!
Liefs, Karin

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Haal de herfst in huis!

Elk seizoen heeft wel wat, maar toch krijg ik direct een gezellig...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *